En feil har oppstått (8c7f5f0d-5277-443c-b2c6-f5eafb454238)

La cosmétique végétale Yves-Rocher

Yves Rocher har skapt Botanical Beauty for å utforske og samtidig bevare plantenes grenseløse potensialet..
Botanical Beauty står for effektive produkter som du trygt kan nyte.
Botanical Beauty bygger på 5 veiledende prinsipper : Det eksklusive manifetet
som er tatt frem for Botanical Beauty er resultatet av Yves Rochers lange forskningsarbeidet og store engasjement.

Prinsipp 1

Planteriket guider oss

Alle våre produkter
er utviklet fra planteriket.

Prinsipp 2

Vi er inspirert av planteriket

Alle planteriket formue skal utredes

Prinsipp 3

Plantene er kontrollert

Garantert sikkerhet og kvalitet uten kompromiss.

Prinsipp 4

Beskytte planteriket

Vi driver aktivt miløarbeid.

Prinsipp 5

Planteriket er for alle

Skjønnhet vil være tilgjengelig for alle kvinner.

BOTANICAL BEAUTY STÅR FOR HÅNDVERKSMESSIG FREMSTILLING AV PRODUKTER VED HJELP AV NØYAKTIG UTPRØVDE OPPSKRIFTER. PLANTERIKET HAR I 50 ÅR VÆRT SELVE UTGANGSPUNKTET FOR ALLE VÅRE PRODUKTER.


100 % fra planteriket?
Vi er ikke tilhengere av dogmatiske standpunkter. Vår produktkvalitet og våre kunders sikkerhet står alltid i fremste rekke, men det hender i blant at våre forskere bruker syntetiske ingredienser dersom det er bevist at de er gode og risikofrie. Dette kan for eksempel være aktuelt i forbindelse med et konserveringsmiddel som skal garantere holdbarheten i et produkt, og i disse tilfellene vil det alltid tilsettes i så små doser som mulig.
Vi bruker ingen animalske komponenter. All kollagen er blitt byttet ut med vegetabilske polysider fra akasie. Vi prioriterer økologiske ingredienser og naturlige ekstraksjonsmetoder.

Noen siffer
Blant de mer enn 1100 plantebaserte ingrediensene som hittil er blitt studert i våre laboratorier, velger vi ut de som egner seg best og som har de mest velgjørende egenskapene for hvert produkt samt fastsetter den eksakte konsentrasjonen. Siden 1959 har Yves Rocher tatt patent innen mer enn 50 områder. Hvert år oppdager og utvikler våre forskere mer enn 30 nye virksomme stoffer.

FOR OSS ER NATUREN MYE MER ENN EN MATERIALRESSURS, DEN ER VÅR DYPESTE INSPIRASJON. DET ER EN VERDEN AV INTELLIGENS OG SENSUALITET SOM VI UTFORSKER MED RESPEKT OG NYSGJERRIGHET.Plantene er det gode livets kilde : vi studerer de beste botaniske eksemplarene og prøver å forstå plantenes spesifikke egenskaper for å integrere dem i våre produkter. 
Plantene inspirerer til ny forskning : i vårt laboratorium arbeider 20 forskerteam innen alle disipliner. Med plantene som utgangspunkt kartlegger, isolerer og formulerer forskerne plantenes mest virksomme stoffer og teksturer.
Plantene er en kilde til kreativitet : Planteriket viser et rikt og enestående fargespektrum.
Plantene er et utgangspunkt for følelser og stemninger : de gir en personlig, subtil duft til alle nye produkter.
Plantene er en kilde til glede og nytelse : de gir smak, farge og duft.

VET DU AT...?
Jacques Rocher har gjennomført etnobotaniske oppdrag over hele verden for å utforske plantene og oppdage nye kosmetiske egenskaper.
En plante er et levende vesen. Jo mer man kan om en plante, desto mer anvendelig blir den. Botanical Beauty tester alle ingredienser for å garantere at de ikke er skadelig på noen måte. Deretter vurderes effekten av hver spesifikke sammensetning med størst mulig nøyaktighet. Kun med disse forutsetningene får produktet gå videre til produksjon hos Yves Rocher. Dette er basen for vår tredoble sertifisering; "Environnement Qualité Sécurité" (miljø, kvalitet, sikkerhet).

De ferdige produktene gjennomgår detaljerte tester med hensyn til effektivitet og toleranse. Dersom testene ikke viser tilfredsstillende resultat kommer produktene ikke ut på markedet.

Gjennom feltprospektering, etnobotaniske oppdrag, overvåking av avling og innhøsting, påvirker Botanical Beauty de virksomme stoffenes kvalitet og sporbarhet.

GODT Å VITE
I våre meget strenge retningslinjer, som regelmessig oppdateres av laboratoriene, står det blant annet:
- komponenter som vi foretrekker fra planteriket er blomstervann (først og fremst fra økologiske avlinger), oljer av vegetabilske vokser, uorganiske pigment og vaskebaser fra planteriket.
- forbudte ingredienser som f.eks. formaldehyd, animaliske komponenter (kollagen, cochinella osv.), triclosan, visse glykoler, eteriske oljer for produkter som er tilpasset ømfintlig hud eller småbarn, pga sin meget sterke virkning…
- ingen komponenter med animalsk utspring brukes i våre produkter.

Å BESKYTTE MILJØET ER Å BENYTTE PLANTENES RIKE EGENSKAPER UTEN Å FORSTYRRE NATUREN SAMT PASSE PÅ AT MAN BRUKER EN PLANTE UTEN Å VERKEN SKADE PLANTEN, DENS FREMTID ELLER MILJØ.
YVES ROCHER HAR SATT OPP STRENGE MÅL FOR HVORDAN MAN SKAL HÅNDTERE PLANTENE (CHARTE PLANTES) OG HVORDAN PRODUKTER OG FORSENDELSER SKAL PAKKES (CHARTE PACKAGING) FOR Å BEGRENSE VÅR MILJØPÅVIRKNING.Økologiske forsendelser
Vi verner også om miljøet i vår distribusjon: vi bruker resirkulert kartong til pakkeforsendelse og brevpapir og konvolutter fra forvaltede skoger. I butikkene våre har vi brukt gjenbrukbare handleposer siden 2006.

Konkrete tiltak for å verne om naturen
I samarbeid med FNs miljøprogram og treplantingsprogram har vi bestemt at vi skal plante en million trær i løpet av 3 år under slagordet "Plant for the planet" ("Plant for jorden").
Yves Rocher er også en stiftelse og et museum, Végétarium, som vil spre kunnskap om og vekke interesse for naturbeskyttelse.

APROPOS
Fordi Arnica Montana er meget sjelden og for å beskytte den truede arten har Yves Rocher erstattet den med Arnica Chamissonis, som dyrkes økologisk i La Gacilly.

NATUREN TILHØRER ALLE. UTEN UNNTAK. NATUREN ER ÅPEN, IMØTEKOMMENDE OG TILGJENGELIG. NATUREN TALER ETT SPRÅK SOM ALLE FORSTÅR. NATURENS SJENERØSITET OG TILGJENGELIGHET HAR STÅTT MODELL FOR VÅRT FORHOLD TIL KVINNEN.Vi er det varemerket for skjønnhetsprodukter der hvert steg kontrolleres: innhøstingen, produksjonen og distribusjonen.
Derfor kan vi også tilby produkter med høy kvalitet til lave og overkommelige priser. Vi har en eneste oppgave: Skjønnhet til alle. Skjønnhet til alle kvinner, uten unntak.

APROPOS
Mer enn 30 millioner kvinner velger, kjøper og bruker produkter fra Yves Rocher hvert år.