Hjem > KjøpsinformasjonCopyright
Norsk opphavsrett gjelder. Material fra denne hjemmesiden kan ikke kopieres, modifiseres, gis ut eller distribueres uten skriftlig godkjenning fra Yves Rocher Suède.

Har vi gjort feil? Kontakt oss snarest!
Vi vil gjerne få sjansen til å rette opp våre feil! Har det blitt feil i din bestilling, har noe gått i stykker eller har det skjedd noe annet du ikke er fornøyd med – ta kontakt med vår kundeservice så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Send en melding via e-post til kundeservice-no@yves-rocher.no, ring eller skriv. Hvis du skriver til oss; bruk da kundeservicedelen fra den aktuelle fakturaen. Yves Rocher står selvfølgelig for returportoen dersom vi har gjort feil. Ved reklamasjon av hele leveransen så erstatter vi også eventuell frakt- og ekspedisjonsomkostninger. Angrerett – returer
Dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med et produkt så kan du returnere det innen 14 dager etter at du har hentet pakken din. Varen må dog være ubrukt. Vedlegg kundeservicedelen på fakturaen din og skriv om du vil bytte varen eller få pengene tilbake. Dersom du velger å få pengene tilbake betaler vi den prisen du har betalt for varen samt ekspedisjonsavgiften og frakten. Dersom du har bestilt flere varer og ikke returnerer alle så betaler vi ikke tilbake ekspedisjonsavgiften og frakten. Det er fordi ekspedisjonsavgiften og frakten i de fleste tilfellene er den samme uavhengig av hvor mange varer du har kjøpt. Ved bytte eller retur står du selv for frakt og transportrisiko. Send varen som vanlig pakke eller brev, ikke som postoppkrav eller etterkrav. Vær oppmerksom på at du ikke kan bytte våre postordreprodukter i noen av våre butikker eller omvendt.

Erstatningsvare
Iblant blir et produkt mer populært enn forventet slik at vi blir utsolgt. Vi sender da et likeverdig eller bedre produkt til samme pris. Varen sendes alltid til gjennomsyn sammen med en portofri returlapp som du kan bruke dersom du vil returnere erstatningsvaren til oss.

Leveringstid
Normalt leverer vi pakken din innen en uke. Dersom etterspørselen etter et produkt blir mye større enn forventet, må vi vente på nye produkter fra våre fabrikker i Frankrike. Vi venter da med å sende pakken til alle varene har kommet.
Transportforsikring
Yves Rocher står for eventuelle fraktskader mellom vårt lager og ditt nærmeste utleveringssted. Er pakken skadet ved ankomst ber vi deg om å melde fra dette med en gang du får pakken utlevert. Da tar Posten tilbake pakken og vi sender en ny til deg. Ved retur av varer til oss står du selv for frakt og transportrisiko.

Ved adresseendring eller annen endring
Ved adresseendring eller annen endring ber vi deg kontakte oss via mail eller telefon slik at endringene også blir oppdatert på ditt kundenummer. Det gjør det lettere for oss å yte god service.

Hvis du ikke henter pakken din...
...vil vi debitere deg kostnader for frakt, returfrakt og håndtering med 100,-
Order fra utlandet
Vi leverer ikke til adresser utenfor Norge men henviser til våre utenlandske kontor. Gå gjerne inn på yves-rocher.com eller ring vår kundeservice, så forteller vi hvilke land vi finnes i.

Omkostningsfri kreditt
Produktene leveres mot faktura og du har alltid 30 dagers omkostningsfri kreditt. Bestillinger på mer enn 500,- kan kun betales med VISA eller Mastercard. Vi forbeholder oss retten til å levere mot postoppkrav i følgende tilfeller: midlertidige adresser, kunder med betalingsanmerkelser og lignende. Yves Rocher betaler selvfølgelig oppkravsgebyret. Ved betaling etter forfallsdato tilkommer purregebyr og rente. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall ubetalte fakturaer.

Frakt- og ekspedisjonsomkostninger

Dersom verdien på bestillingen er under 150,- tilkommer fraktomkostninger på 49,- Yves Rocher ekspederer ikke bestillinger under 99,- etter avdrag for event rabatt.
Tilbudets gyldighet
Hvert tilbud er unikt og kan ikke kombineres med noe annet tilbud. Vær oppmerksom på at hver ordre leveres separat. De kjøpsvilkår som eventuelt nevnes i de respektive tilbud gjelder før de vilkår som står her.

Aldersgrense
Tilbudene på yves-rocher.no gjelder kun for deg som har fylt 18 år.

Nyanseforskjeller
Nyanseforskjeller kan forekomme mellom de fargeprøver som vises på skjermen og de produktene som sendes til deg.

Trykkfeil
Trykkfeil kan dessverre forekomme. Vi reserverer oss derfor for eventuelle trykkfeil i våre tilbud.

Norsk Postordreforening
Yves Rocher er medlem av Norsk Postordreforening. Det gir deg garanti for trygg handel.