Sjampo for brunt hår
Sjampo for brunt hår
Zoome produktet
Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har oppdaget at ekstrakt fra kastanjetreets blader er et naturlig fargestoff. Kastanje er rikt på tanniner som gir nytt liv til brune hårtoner og de innhøstes ved våre egne avlinger i La Gacilly og av våre lokale samarbeidspartnere.
Påfør i fuktig hår. Skyll godt.
Botanical Expertise - Hair

Sjampo for brunt hår, kastanje, 200 ml

Brown Highlights Shampoo

Frisk opp og fremhev de herlig varme tonene i brunt hår med kastanjeekstrakt. Den fungerer like bra på naturlig som på farget hår. Håret får mer glød, vakrere toner og blir lett og smidig.

Formelen er testet under kontroll av hudleger.
Inneholder mer enn 97 % ingredienser med naturlig opprinnelse.
Inneholder en fargende naturlig ingrediens.
Resirkulerbar flaske med resirkulert plast.

KASTANJE
BÆREKRAFTIG PLANTEHÅNDTERING SOM LEDER TIL ØKT RESPEKT FOR NATUREN
Yves Rocher er meget nøye med å garantere plantenes sporbarhet og at håndteringen i de ulike planteområdene foregår på en sikker og ansvarsfull måte. Dette arbeidet skjer med utgangspunkt i tre prinsipper:

1. INNHØSTE PÅ EN ANSVARSFULL MÅTE
Kastanjens styrke? Den er motstandsdyktig og kan overleve i næringsfattige, sure og tørre områder. Kastanjen er også meget anvendelig. Mest kjent er kanskje at man bruker treverket og fruktene, men faktum er at også bladene, som er rike på tanniner, brukes pga sine fargende egenskaper. De kastanjebladene som vi bruker kommer fra trær som vokser helt naturlig, uten noen kjemikaler, i det området der vårt varemerke en gang ble grunnlagt, i La Gacilly i Frankrike.

2. BESKYTTE PLANTERIKET
Bladene innhøstes for hånd av Yves Rochers dyrkingsteam i slutten av juni, i det de er helt utsprunget og før treet begynner å bære frukt. Våre team er nøye med å bare plukke fra friske trær og de tar aldri mer enn en tredjedel av bladverket. På den måten svekker man ikke treet, og trærne kan bygge opp sine reserver før vinteren, noen som garanterer en bærekraftig benyttelse av kastanjen.

3. RESPEKTERE NATUREN
Etter innhøstingen tørkes bladene før de males slik at man kan utvinne tanninene, som er kjente for sine fargende egenskaper. Våre forskningseksperter innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut et helt naturlig ekstrakt uten konserveringsmiddel for å verne om naturen.
kr79,00
image-70268

REF : 70268

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr395,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling