Seve
Ansiktsmaske
Zoome produktet
Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: sevje av blå agave av fra økologiske avlinger, lønnsevje fra bærekraftige avlinger.
sav
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
Sevje fra planteriket som kapsler inn fuktigheten.
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastiske, fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle overhudens lag – selv de aller mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.


*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi

Sevje fra planteriket kaplser inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle overhudens lag. Den sevjen vi bruker er i tillegg utvunnet på en naturlig måte.


Hydra Végétal

Ansiktsmaske - Fuktighetstilførende, normal hud, 75 ml

Intense Hydrating Mask

Føles huden tørst? Boost huden med fuktighet! Med denne intensivt fuktighetstilførende gelémasken blir huden myk og fyldig og får en frisk glød på 15 minutter. Beriket med sevje fra planteriket, som kapsler inn fuktigheten for å få en umiddelbar og langvarig effekt.

Brukes i ansiktet 2 ganger i uken. La den virke i 5 minutter og tørk deretter av med bomull.

Skjønnhet fra planteriket siden 1959®
• Formelen er testet under kontroll av hudleger.
• Ingen animaliske ingredienser.
• Vi gjør en innsats for vår jord ved å bruke forpakninger av resirkulerbar kartong fra bærekraftige dyrkede skoger. Tekstene på forpakningene er trykket med vegetabilske farger. Ingen løse bruksanvisninger. Ingen innplastede produkter.
picto--39%
kr109,00 Normalpris
kr179,00
image-45294

REF : 45294
:
Finnes på lager
Tube: 75 ml pris per 1 l:  kr1 453,33

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling