Du kan også prøve...
Ansiktsmaske - Fuktighetstilførende
Mer info
picto--50%
kr89,00 Normalpris
kr179,00

REF : 45294
:
pris per 1 l: kr1 186,67
LEGG I HANDLEKURVEN  

 
Seve
Ansiktspeeling
Zoome produktet
Sevje fra lønn, Blå agave
anta
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
Sevje fra planteriket som kapsler inn fuktigheten. Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastiske, fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle overhudens lag – selv de aller mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet. *Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi
Sevje fra planteriket kaplser inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle overhudens lag. Den sevjen vi bruker er i tillegg utvunnet på en naturlig måte.
Skjønnhet fra planteriket siden 1959® • Formelen er testet under kontroll av hudleger. • Ingen animaliske ingredienser. • Vi gjør en innsats for vår jord ved å bruke forpakninger av resirkulerbar kartong fra bærekraftige dyrkede skoger. Tekstene på forpakningene er trykket med vegetabilske farger. Ingen løse bruksanvisninger. Ingen innplastede produkter.

Ansiktspeeling

Refreshing Radiance Scrub

Vekk liv i hudens glød med denne milde ansiktspeelingen, som er beriket med fuktighetsbevarende sevje fra planteriket. Urenheter og døde hudceller skrubbes skånsomt bort, og huden føles ren, frisk og herlig glatt.

Påføres på fuktig hud og skyll av, 2 ganger i uken. Skal ikke brukes på irritert hud.
kr179,00
image-01907

REF : 01907

Tube: 75 ml pris per 1 l:  kr2 386,67

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling