Seve
Ansiktsvann
Zoome produktet
sav
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
SEVJE FRA PLANTERIKET SOM KAPSLER INN FUKTIGHETEN
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastisk fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle lagene i overhuden - selv de mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.


*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi

Sevje fra planteriket kapsler inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle lagene i overhuden. Den sevjen vi bruker er dessuten utvunnet på en naturlig måte.Ansiktsvann

Hydrating Toner - Normal to Combination Skin

Et friskt, fuktighetsgivende ansiktsvann som fjerner de siste restene av urenheter og etterlater huden frisk med en ny vitalitet, energi og glød. Huden balanseres og forberedes før den etterfølgende ansiktspleien. Lønnesevje og trollhasselekstrakt hjelper til med å tilføre fuktighet i dybden slik at du får en myk, behagelig følelse.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: lønnesevjeekstrakt og økologisk trollhasselekstrakt.
picto-best
kr129,00
image-33247

REF : 33247

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr645,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling