Lusern
Dagkrem
Zoome produktet
yves rocher

KONSTATERT EFFEKT
Effekt mot aldringstegn: 78%*

*Vitenskapelig test – Reduksjon av aldringstegnenes dybde med i gjennomsnitt 10,7 % oppmålt på 78 % av kvinnene etter en måned.
yvesrocher
EN HUDPLEIE SOM TAR HENSYN TIL NATUREN
Yves Rochers forskning har ført til at ekstrakt av økologisk lusernfrø er blitt valgt ut for å motvirke begynnende aldringstegn. Dette effektive aktive stoffet mot aldringstegn inneholder et høyt innhold av mono- og oligosakkarider. De gjenskaper hudens kollagen* slik at huden blir som ung igjen: den fornyes og får beskyttelse og glød.(*Tester in vitro)
• Naturlig formel til mer enn 98 %.
• Formelen inneholder opptil 85 % økologiske vegetabilske ekstrakter. Inneholder ikke ekstrakt med utspring fra petrokjemi, silikon, paraben eller syntetiske fargestoffer.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: Ekstrakt af lucerne, aloe vera-gelé, sheasmør, kakaosmør, sesamolie, jojobaolie og ekstrakt af morgenfrue.
Lifting Bio

Dagkrem

Anti-Wrinkle Day Care

Velg en hudpleie som tar hensyn til naturen samtidig som den gir klare, synlige anti-age-resultater. Ekstrakt av økologisk lusern gjenskaper hudens kollagen og har en trippel anti-age effekt: huden jevnes ut, beskyttes og får en ny glød.

Denne lette dagkremen med aktive, økologisk dyrkede ingredienser gir en synlig utjevnende effekt på aldringstegn. For hver dag som går får huden en sterkere motstanskraft, forbedret spenstighet og klarere glød. Den milde, behagelige duften er helt naturlig og gir en fin påminnelse om alle de økologiske planteekstraktene som inngår i formelen.

Produktets +: Sertifisert av ECOCERT – et miljøvennlig valg som innebærer mindre og miljøvennlig emballasje, trykk med vegetabilsk farge samt kompensering av CO2 som en del av kampen mot den globale oppvarmingen.

Ingredienser med vegetabilsk utspring fra økologiske avlinger: Ekstrakt av lusern, aloe vera gelé, sheasmør, kakaosmør, sesamolje, jojobaolje og ekstrakt av ringblomst.
98.9 % av de totale ingrediensene har naturlig utspring.
36.2 % av de totale ingrediensene kommer fra økologiske avlinger.
100% naturlig duftstoff

Bruksanvisning: Den lette konsistensen tas raskt opp av huden. Påfør en hasselnøttstor klatt med krem i ansiktet, hver morgen.
Økologisk sertifisert. Sertifisert av ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT referansesystem som finnes tilgjengelig på: http://cosmetics.ecocert.com
picto--18%
kr139,00 Normalpris
kr169,00
image-77931

REF : 77931
:
Finnes på lager
Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr2 780,00