Seve
Serum
Zoome produktet
sav
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
SEVJE FRA PLANTERIKET SOM KAPSLER INN FUKTIGHETEN
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastisk fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle lagene i overhuden - selv de mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.


*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi

Sevje fra planteriket kapsler inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle lagene i overhuden. Den sevjen vi bruker er dessuten utvunnet på en naturlig måte.


Hydra Végétal

Serum

Moisture Boost Concentrate

For deg som vil lade huden med fuktighet! Denne høykonsentrerte boosteren sparker i gang hudens naturlige fuktighetstilførsel allerede ved første påføring. Huden får ny kraft og glød i dybden samtidig som den etterfølgende kremen får enda bedre effekt. Resultatet er synlig – og føles – umiddelbart! Perfekt som en 7-dagers kur for hud som tørster etter fuktighet.

Ingredienser med vegetabilsk utspring: lønnesukkerekstrakt, økologisk sevje fra agave, betain og trollhasselekstrakt.
picto-best
kr289,00
image-20199

REF : 20199

Pumpeflaske: 30 ml pris per 1 l:  kr9 633,33

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling