Dag- og nattkrem
Dag- og nattkrem
Zoome produktet
30 eksklusive oljer + olje fra 1000 roser
macadamia, raps, sesam, oliven, ris, pistasj, mais, babassu, saflor, mango, ricin, kamelia, hasselnøtt, argan, søtmandel, nattlys, solsikke, jojoba, camelina, valnøtt, nyperose, aprikos, kokosnøtt, fersken, mariatistel, bomullsblomst, smørøye, avokado, andirobanøtt og kopra
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET

Med tiden fornyer ikke huden seg i samme takt som tidligere og lipidene i overhuden minsker. Overhuden blir tynnere, tørrere og mister sin mykhet, noe som gjør at rynkene blir merkbart tydeligere. Våre eksperter har lykkes å avkode de vegetabilske oljenes genialitet. Oljene, som ligger beskyttet i frøkjernene, er en virkelig næringskilde som gir energi og liv til en ny plante. Ekspertene har valgt ut 30 eksklusive oljer som har meget gode anti-aging-egenskaper og beriket dem med et unikt oljeekstrakt fra 1000 roser som assimileres perfekt med huden og gjenoppbygger den*.
* Test in vitro

Vår unike kjede av eksperter, etablert i 1959, har valgt ut 30 eksklusive oljer med egenskaper mot aldringstegn. Nå har de beriket denne hudpleien med olje fra 1000 roser som er rike på komponenter som er viktige for hudens oppbygning.** Test in vitro

90%* av kvinnene opplevde en nærende og cellefornyende effekt etter en måned. * Tilfredshetstest på 102 kvinner i 4 uker.
Riche Crème med 30 eksklusive oljer

Dag- og nattkrem - Mot rynker, nærende

Intense Regenerating Care

En høykonsentrert, gjenoppbyggende krem med en eksepsjonelt behagelig følelse og en kraftfull regenererende effekt. De dypt nærende, eksklusive oljene gir en synlig styrkende effekt samtidig som de jevner ut rynker. Huden får velfortjent næring og en helt ny strålende skjønnhet.
picto-best picto--50%
kr249,00 Normalpris
kr499,00
image-42998

REF : 42998
:
Finnes på lager
Krukke: 75 ml pris per 1 l:  kr3 320,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling