Nattkur
Nattkur
Zoome produktet
4G vegetabilske stamceller
yves rocher
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET® :
4. generasjons vegetabilske stamcellerI hjertet av alle planter finnes det vegetabilske stamceller. De har en eksepsjonell evne til å fornye seg selv - samt huden vår. Stamcellene aktiverer et signal som booster hudens cellefornyelse og styrker strukturene for kollagen og hyaluronsyre (1). Yves Rochers forskere har utviklet en unik, patentert(2) utvinningsprosess som bevarer stamcellene intakte for å oppnå maksimal effekt. Det er denne prosessen som gjør dem til 4. generasjons (4G) stamceller. Hvert hudpleieprodukt i serien Anti-Age Global inneholder over 100 000 vegetabilske stamceller og gir et totalt forsvar mot alle aldringstegn.(1)Test in vitro (2)Patent i Europa
*Tests in vitro
Anti-Age Global

Nattkur - Mot alle aldringstegn, 28 ml

The Complete Anti-Aging Cure

Ta skjønnhetssøvnen til et nytt nivå! Det er i løpet av natten at huden jobber som mest intensivt med å fornye seg. Det er også da den er mest mottagelig for anti-age pleie. The Complete Anti-Aging Cure er en 28-dagerskur som forener kraften hos vegetabilske 4G-stamceller med andre aktive anti-age-stoffer, i en ekstra høy konsentrasjon. For hver uke som går boostes hudens naturlige cellefornyelse samtidig som gløden reaktiveres og rynkene reduseres. Etter 28 dager føles huden merkbart glattere, fastere og mer ungdommelig.

Påfør nattkremen i ansiktet om kvelden i 28 dager. Gjenta kuren 2 til 3 ganger i året. En flaske rekker til en ukes bruk.
picto--50%
kr399,50 Normalpris
kr799,00
image-15713

REF : 15713

Flaske: 28 ml pris per 1 l:  kr14 267,86

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling