Seve
Dagkrem
Zoome produktet
sav
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
SEVJE FRA PLANTERIKET SOM KAPSLER INN FUKTIGHETEN
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastisk fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle lagene i overhuden - selv de mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.


*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi

Sevje fra planteriket kapsler inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle lagene i overhuden. Den sevjen vi bruker er dessuten utvunnet på en naturlig måte.Dag- og nattkrem

24h Intense Hydrating Gel Cream – Normal to Combination Skin

Fyll på hudens fuktighetsreserver med denne lette gelékremen som er spesielt tilpasset normal til fet hud. Huden får en intensiv, konstant fuktighetstilførsel i 24 timer og blir synlig fyldigere og friskere med en frisk glød. Med sevje fra lønn og blå agave som har fantastisk fuktighetsbindende egenskaper.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: lønnesukkerekstrakt, økologisk sevje fra agave, betain og økologisk trollhasselekstrakt.
picto-best
kr219,00
image-30977

REF : 30977

Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr4 380,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling