Seve
Dagkrem
Dagkrem
Zoome produktet
sav
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
SEVJE FRA PLANTERIKET SOM KAPSLER INN FUKTIGHETEN
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastisk fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle lagene i overhuden - selv de mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.


*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi

Sevje fra planteriket kapsler inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle lagene i overhuden. Den sevjen vi bruker er dessuten utvunnet på en naturlig måte.


Hydra Végétal

Dag- og nattkrem

24h Rich Hydrating Cream – Normal to Dry Skin

En fantastisk kremaktig, dypt fuktighetstilførende 24-timerskrem som er utviklet spesifikt for normal til tørr hud. Den intensivt fuktighetsgivende effekten kommer fra sevje fra lønn og blå agave og varer i hele 24 timer. Dette, sammen med den herlige konsistensen, gjør at huden føles fantastisk myk og smidig.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: lønnesukkerekstrakt, økologisk sevje fra agave, betain, økologisk sheasmør og økologisk trollhasselekstrakt.
picto-best
kr219,00
image-34364

REF : 34364

Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr4 380,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling