Dagkrem SPF 25
Dagkrem SPF 25
Dagkrem SPF 25
Dagkrem SPF 25
Zoome produktet
Hydra Végétal

Fuktighetsbevarende dagkrem SPF 20, normal til kombinert hud, 50 ml

Moisturizing Cream SPF 20 - Normal to Combination skin

Huden gjenoppbygges umiddelbart og blir fyldigere samtidig som den får en vakker glød. Huden holder seg frisk, får tilført fuktighet og beskyttes fra både ytre angrep og UV-stråling hele dagen. Den myke konsistensen trekker raskt inn i huden.

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut det cellulære vannet fra Carpobrotus edulis som aktiverer fuktighetstilførselen og hjelper til med å lagre* vannet og bevare* det i lang tid slik at huden forblir fuktighetsrik.
*Tester in vitro - Patentsøkt i Frankrike


Påføres over hele ansiktet og halsen hver morgen.

- Inneholder ikke mineraloljer
Vegansk*
* Produkt uten animalsk innhold.

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut Carpobrotus edulis pga dens evne til fange opp vann og bevare det i bladene sine.Det eksklusive ekstraktet, det cellulære vannet, aktiverer fuktighetstilførselen og hjelper til med å lagre* vann i alle hudlagene, bevare* det i lang tid og frigjøre* det slik at huden forblir fuktighetsrik.
* Tester in vitro – Patentsøkt i Frankrike.

Testet under kontroll av hudleger

- Resirkulerbar glasskrukke
- Kartong fra bærekraftige, dyrkede skoger


CARPOBROTUS EDULIS
BÆREKRAFTIG PLANTEHÅNDTERING SOM LEDER TIL ØKT RESPEKT FOR MENNESKENE OG NATUREN

Yves Rocher er veldig nøye med å garantere plantenes sporbarhet og å håndtere de ulike planteområdenes stell på en sikker og ansvarsfull måte. Dette arbeidet skjer utifra 3 prinsipper:

1. INNHØSTE PÅ EN ANSVARSFULL MÅTE
Carpobrotus edulis er meget motstandsdyktig og formerer seg lett. Den har derfor spredd seg over store områder fra kysten ved Atlanterhavet og Middelhavet. Yves Rochers laboratorier har siden 2012 valgt å dyrke Carpobrotus edulis i sine egne avlinger i Bretagne, i samme området som varemerket en gang ble grunnlagt.

2. BESKYTTE PLANTERIKET
Med hjelp av agronomiske og fytokjemiske studier har vi kunnet fastsette den beste innhøstingstiden og utvinningsprosessen. Derfor kan vi, etter kun seks måneder i drivhus, plukke inn de spede skuddene som er fylt med cellulært vann, før planten begynner å blomstre. De friske skuddene sendes deretter rett til utvinningslaboratoriene i nærheten av avlingene for å beholde den høye kvaliteten. Det cellulære vannet som er rikt på aktive molekyler, utvinnes deretter gjennom helt naturlige prosesser etter de fysikalske foredlingsstegene.

3. RESPEKTERE NATUREN
Dyrking i drivhus gjør at Yves Rocher kan kontrollere plantens utvikling og skape de beste forutsetningene for at den skal kunne vokse og formere seg.

Test: Fuktighetstilførsel i opptil 8 timer*
Forbedret glød**
*Tester in vitro - Patentsøkt i Frankrike
** Klinisk studie på 12 personer
picto--54%
kr109,00 Normalpris
kr239,00
image-99462

REF : 99462
:
Finnes på lager
Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr2 180,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling