Seve
Rensegelé
Rensegelé
Zoome produktet
sav
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
SEVJE FRA PLANTERIKET SOM KAPSLER INN FUKTIGHETEN
Sevje fra lønn og blå agave har vist seg å ha fantastisk fuktighetsbindende egenskaper. Derfor har Yves Rochers forskere innenfor Skjønnhet fra planteriket valgt å bruke dem i fuktighetsserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterte vegetabilske stoffet betain kapsler de inn store mengder fuktighet i huden for å gi en langvarig, intensiv fuktighetstilførsel (test in vitro). Fuktigheten trekker ned i dybden, gjennom alle lagene i overhuden - selv de mest uttørkede*. Resultatet er en fyldigere, fuktighetsrik hud som stråler av skjønnhet.


*Test in vivo gjennom Raman-spektroskopi

Sevje fra planteriket kapsler inn fuktigheten og har en evne til å trekke ned i alle lagene i overhuden. Den sevjen vi bruker er dessuten utvunnet på en naturlig måte.Rensegelé

Refreshing Cleansing Gel

Som en oppfriskende dusj for huden! En lett og frisk ansiktsrengjøring som jobber i dybden med å fjerne alle spor av makeup og urenheter, samtidig som den tilfører fuktighet ved hjelp av lønnesevje og trollhasselekstrakt. Huden føles ren, behagelig myk og strålende klar.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: lønnesevje og trollhasselekstrakt.

Skjønnhet fra planteriket siden 1959®
• Formelen er testet under kontroll av hudleger.
• Ingen animaliske ingredienser.
• Vi gjør en innsats for vår jord ved å bruke forpakninger av resirkulerbar kartong fra bærekraftige dyrkede skoger. Tekstene på forpakningene er trykket med vegetabilske farger. Ingen løse bruksanvisninger. Ingen innplastede produkter.

Miljøtanker:
Gassutslippene ved produksjonen av våre nye glasskrukker, som påvirker drivhuseffekten, reduseres nå med 30%. Våre nye plastforpakninger bidrar til at vi bruker ca 20 tonn mindre plast per år.
picto-best picto--39%
kr79,00 Normalpris
kr129,00
image-44236

REF : 44236
:
Finnes på lager
Tube: 125 ml pris per 1 l:  kr632,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling