ask
Rensemelk
Zoome produktet
vetiver
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
PLEIENDE KONSENTRAT AV ASK (patentert i Frankrike)I sin forskning rundt Skjønnhet fra planteriket oppdaget Yves Rocher at naturen bærer på en kraftfull ingrediens mot tørr hud og det ubehaget dette fører med seg: konsentrat av ask. Denne plantesaften, som utvinnes fra asketreet og som deretter gjennomgår en naturlig renseprosess, er et virkelig konsentrat av pleiende kraft. Konsentrat av ask tilfører ikke bare lipider utenfra, det stimulerer også hudens naturlige pleiende mekanismer og booster fremstillingen av egne lipider. Konsentratet gir et langvarig resultat på huden, som blir myk og smidig med en langvarig følelse av velvære. En skikkelig ferskenhud! "Et virkelig konsentrat av naturens velgjørende krefter, som stimulerer hudens naturlig pleiende mekanismer”.
yves rocher


88% ”Huden min er myk som fersken igjen”*

*Prosent av testdeltagere. Selvvurdering, tilfredshetstest på 26 kvinner."
yves rocher

Henne, Mars 2014
Nutritive Végétal

Rensemelk

Velvety Cleansing Lotion

En behagelig renselotion med myk kremkonsistens for deg som foretrekker å fjerne makeup og andre urenheter uten vann. Gjør huden fløyelsmyk, smidig og velpleid, uten å tørke ut.

Formel testet under kontroll av hudleger
Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: ekstrakt av askesevje, trollhasselvann fra økologiske avlinger, søtmandelolje.
kr129,00
image-37098

REF : 37098

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr645,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling