ask
Ansiktskrem
Ansiktskrem
Ansiktskrem
Zoome produktet
vetiver
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
PLEIENDE KONSENTRAT AV ASK (patentert i Frankrike)I sin forskning rundt Skjønnhet fra planteriket oppdaget Yves Rocher at naturen bærer på en kraftfull ingrediens mot tørr hud og det ubehaget dette fører med seg: konsentrat av ask. Denne plantesaften, som utvinnes fra asketreet og som deretter gjennomgår en naturlig renseprosess, er et virkelig konsentrat av pleiende kraft. Konsentrat av ask tilfører ikke bare lipider utenfra, det stimulerer også hudens naturlige pleiende mekanismer og booster fremstillingen av egne lipider. Konsentratet gir et langvarig resultat på huden, som blir myk og smidig med en langvarig følelse av velvære. En skikkelig ferskenhud! ?Et virkelig konsentrat av naturens velgjørende krefter, som stimulerer hudens naturlig pleiende mekanismer”.XAVIER ORMANCEY Forsknings- og utviklingssjef på Yves Rocher
yves rocher

"Umiddelbar behagelig hud og næring i 24 h*

*Vitenskapelig test på 11 personer"
Nutritive Végétal

Ansiktskrem

24h Comfort Nourishing Cream

En rik, intensivt nærende ansiktskrem som lindrer strammende hud og ubehagelige følelser. Huden føles fantastisk myk og glatt med en langvarig følelse av velvære. Som en moderne variant av ”cold cream” – men uten den fete konsistensen.

- Formel testet under kontroll av hudleger
Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: ekstrakt av askesevje, makadamiaolje, sheasmør, trollhasselvann fra økologiske avlinger.
Kartong fra bærekraftige dyrkede skoger, trykk med vegetabilske farge, ingen medfølgende folder.
kr219,00
image-40727

REF : 40727

Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr4 380,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling