ask
Rensegelé
Rensegelé
Zoome produktet
vetiver
INNOVASJON SKJØNNHET FRA PLANTERIKET
PLEIENDE KONSENTRAT AV ASK (patentert i Frankrike)I sin forskning rundt Skjønnhet fra planteriket oppdaget Yves Rocher at naturen bærer på en kraftfull ingrediens mot tørr hud og det ubehaget dette fører med seg: konsentrat av ask. Denne plantesaften, som utvinnes fra asketreet og som deretter gjennomgår en naturlig renseprosess, er et virkelig konsentrat av pleiende kraft. Konsentrat av ask tilfører ikke bare lipider utenfra, det stimulerer også hudens naturlige pleiende mekanismer og booster fremstillingen av egne lipider. Konsentratet gir et langvarig resultat på huden, som blir myk og smidig med en langvarig følelse av velvære. En skikkelig ferskenhud! "Et virkelig konsentrat av naturens velgjørende krefter, som stimulerer hudens naturlig pleiende mekanismer”.
yves rocher

"Konstatert effekt:

96% ”Den renser huden min uten å være aggressiv mot den”*

*Prosent av testdeltager. Selvvurdering, tilfredshetstest på 27 kvinner."
Nutritive Végétal

Rensegelé

Velvety Ultra-Rich Cleanser

En rik og kremaktig ansiktsrengjøring som gjør huden ren og frisk med en herlig, behagelig følelse. Perfekt for deg som foretrekker rengjøring med vann, men som ikke vil at huden skal føles uttørket.

Formel testet under kontroll av hudleger
Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: ekstrakt av askesevje, trollhasselvann fra økologiske avlinger, ekstrakt av renset aphloïa
kr129,00
image-38287

REF : 38287

Tube: 125 ml pris per 1 l:  kr1 032,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling