N
Bodylotion
Zoome produktet
yves rocher
Aloe vera
Siden starten har Yves Rocher alltid respektert både naturen ogkvinnenes hud. Våre økologiske og naturlige ingredienser er valgtut pga sine spesielt effektive egenskaper, og alle produksjonsstegenekontrolleres nøye for å kunne garantere fullstendig sporbarhet –fra avlingene og hele veien til ditt baderomskap.Våre forskere samarbeider med lokale aloe vera-produsenter iMexico for å kunne garantere tradisjonsrike avlinger og økologiskproduksjon. Her plukkes de aller mest ekstraktrike bladene for åkunne utvinne så mye som mulig av aloe veraens fuktighetstilførendestoffer. Ekstraksjonsmetodene som brukes resulterer i et meget rent,høykvalitativt ekstrakt.
Organic Cosmetics

Bodylotion

Moisturizing Body Lotion - with Organic Aloe Vera

Silkeglatt mykhet på et øyeblikk! Denne behagelige bodylotionen har en lett og luftig formel som gjør at fuktigheten raskt trekker inn i huden. Økologisk aloe vera fra Mexico, utvunnet med tradisjonelle metoder, har en umiddelbart fuktighetstilførende effekt som holder lenge.

Økologisk sertifisert. Sertifisert av ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT referansesystem som finnes tilgjengelig på: http://cosmetics.ecocert.com
kr69,00
image-21833

REF : 21833

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr345,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling