N
Kroppspeeling
Zoome produktet
yves rocher
Aloe vera
Siden starten har Yves Rocher alltid respektert både naturen ogkvinnenes hud. Våre økologiske og naturlige ingredienser er valgtut pga sine spesielt effektive egenskaper, og alle produksjonsstegenekontrolleres nøye for å kunne garantere fullstendig sporbarhet –fra avlingene og hele veien til ditt baderomskap.Våre forskere samarbeider med lokale aloe vera-produsenter iMexico for å kunne garantere tradisjonsrike avlinger og økologiskproduksjon. Her plukkes de aller mest ekstraktrike bladene for åkunne utvinne så mye som mulig av aloe veraens fuktighetstilførendestoffer. Ekstraksjonsmetodene som brukes resulterer i et meget rent,høykvalitativt ekstrakt.
yves rocher

Women, nr 2 2013
Organic Cosmetics

Kroppspeeling

Gentle Body Scrub - with Organic Aloe Vera

En helt naturlig peeling for kroppen som er basert på økologisk mandel. Eksfolierer mildt og skånsomt bort døde hudceller og ujevnheter. Etterpå føles huden som ny – ren, glatt og strålende av glød. Denne behagelige bodyskrubben er i tillegg beriket med økologisk aloe vera som har en intensivt fuktighetstilførende effekt.

Økologisk sertifisert. Sertifisert av ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT referansesystem som finnes tilgjengelig på: http://cosmetics.ecocert.com
no
kr69,00
image-22403

REF : 22403

Tube: 150 ml pris per 1 l:  kr460,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling