Du kan også prøve...
Fotbalsam
Mer info
picto--50%
kr69,00 Normalpris
kr139,00

REF : 01406
:
pris per 1 l: kr1 380,00
LEGG I HANDLEKURVEN  

 
Ha det godt
Bodylotion, konsentrat
Zoome produktet
yves rocher
SHEASMØR
Sheasmøret fra Mali er resultatet av et unikt eventyr som kobler Yves Rocher sammen med viktige samarbeidspartnere og lokale grupper på Mali. Sammen har de utviklet en serie med økologisk sheasmør som er utvunnet gjennom helt sporbare, åpne og bærekraftige produksjonsmetoder.
Botanical Expertise - Body

Bodylotion, konsentrat

100% Organic Shea Butter – Intense Repair Concentrate

Dyptgående pleie for meget tørre områder: et konsentrat av 100% økologisk sheasmør som umiddelbart reparerer og mykgjør tørr og sprukken hud.
Påføres på de tørreste områdene (albuer, knær, hender, føtter) så ofte det er behov.

Dette produktet inneholder 100% sheamør og det oppleves litt annerledes enn tradisjonelle kremer. Smøret er ikke helt glatt, men har små krystaller som forsvinner ved påføring. Varm forsiktig litt krem i hendene og la det reparerende smøret virke på dine tørreste områder.

Sporbart, økologisk og fairtrademerket sheasmør!

Vårt sheasmør kommer fra vestre Afrika der vi, sammen med en samarbeidspartner, har** utviklet et sporbart, økologisk sertifisert og fairtrademerket dyrkningsområde.**

Vi påvirker ikke med moderne maskiner, men respekterer arbeidet som kvinnene tradisjonelt har utført for hånd i flere hundre år. Vi garanterer en viss kjøpemengde hvert år og passer på at de, og deres barn, får utdannelse slik at tiltaket leder til en økonomisk utvikling for hele lokalbefolkningen. Yves Rocher har også finansiert en produksjonsenhet på 5000 m² i Bougouni, Mali, der kvinnene leverer inn nøttene for å fremstille sheasmør.

For hver Bodylotion planter Yves Rocher et tre til kampanjen Plant for the Planet.
Les mer på: https://www.yves-rocher-fondation.org/en/
kr239,00
image-63620

REF : 63620

Krukke: 45 ml pris per 1 l:  kr5 311,11

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 150,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling