Forføre
Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zoome produktet
Moment de Bonheur Yves Rocher

Eau de Parfum - Moment de Bonheur Yves Rocher, rose, 30 ml

Den nydelige følelsen av lykke

En blomstrende, livsglad duft som uttrykker selvsikkerhet og kvinnelighet. En av verdens absolutt vakreste roser, den sjeldne Rosa centifolia, byr på en fantastisk duftopplevelse som løfter alle sansene.

De friske, grønne toppnotene går over i en rik, blomstrende hjertenote som er basert på Rosa Centifolia, en blomst som fører tankene til honning, krydder og skjøre grønne blader. Til slutt trer en levende basenote av patsjuli og sedertre frem som en elegant avrunding.

”Duften har en grønn og frisk følelse i toppnoten og en blomstrende hjertenote som er basert på Rosa centifolia fra Grasse, den beste rosekvaliteten. Rosa centifolia-absolut har en rik duft som fører tankene til honning, krydder og skjøre grønne planter. Rosa centifolia-ekstraktet ble også valgt ut pga sin mer krystalliske tone. Det er som et avtrykk av selve rosen som bevarer og formidler dens skjønnhet og subtile kvinnelighet. Til slutt anes en treaktig basenote av patsjuli og seder som gir en levende, vibrerende følelse og som runder av parfymen på en elegant måte.

Annick Menardo Parfymør
kr479,00
image-33264

REF : 33264

Sprayflaske: 30 ml pris per 1 l:  kr15 966,67

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling