Eau de Parfum - Rose Oud
Zoome produktet
Essens
Essens av oud (agartre)
Varme, kjærtegnende og nærmest dyriske toner av skog og harpiks. En mangefassert, intensivt avhengighetsskapende duft som gir en sanselig, mystisk karakter.

Essens av damascenerrose
Både krydret, fruktig og urtepreget - en feminin og oppløftende note som gir duften en frisk mykhet.
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Secrets d'Essences, Rose Oud, damascenerrose, 50 ml

Eau de Parfum

Annick Menardo er en lidenskapelig parfymør som henter sin inspirasjon fra naturen og sine omgivelser.

"Rose Oud som byr på den velkjente, myteomspunnede orientalske essensen fra oud* tar deg med på en reise. Det er en både treaktig, dyrisk og gåtefull duftnote med en enestående styrke. For å temme den har jeg tilført damascenerrose som med sin sanselighet og struktur sensuelt runder av duften. To krefter - mørket og lyset - trekkes mot hverandre for å skape en unik etterklang, selve kjernen av sensualiteten. De ambraduftende tonene av labdanum, krydret av nyanser med spisskummen, forsegler blandingen og omslutter den med en generøs varme."
*agartre

SECRETS D´ ESSENCES, EN EKSKLUSIV PARFYMEKOLLEKSJON
Secrets d´Essences er en unik kolleksjon av karakteristiske dufter som bygger på de fineste og mest sjeldne naturlige råvarene. Parfymeseriens fokus ligger på dufter som har sin plass i en stor tradisjon og som er sinnrikt komponert av vår tids fremste parfymører for å løfte frem grunnleggende følelser og estetiske verdier.

Den perfekte parfymen må dyrkes frem. Det begynner i jorden der alt blir til. Naturen er luksus. Secrets d´Essences tar vare på det beste av den i en unik kolleksjon av enestående dufter. Yves Rocher bruker de fineste naturlige vegetabilske råvarene for å få frem de mest eksklusive ekstraktene, og fører disse frem for eliten av parfymeskapere. I denne eksklusive parfymekolleksjonen har våre eksperter fokusert på de essensene som skaper de mest prestisjefylte parfymene.

1 Bevare naturen
Det tropiske agartreet, som stammer fra Sørøst-Asia og også kalles "Ørnetre", lever opptil det navnet folket har gitt det. Når treet utsettes for ytre, oftest naturlig, påvirkning forsvarer det seg ved å produsere en meget velduftende harpiks over lang tid. Agartreet dyrkes på Laos og har gjennomgått de strengeste kvalitetskravene på sporbarhet.

2 Beskytte planteriket
Den naturlige utskillelsen av harpiks, som er meget verdifull ved duftproduksjon, akkurat som den påfølgende utvinningen av eterisk olje, er tidkrevende: to måneder med bløtlegging i vann etterfulgt av destillering i seks til syv dager. Den eteriske oljens mangefasserte nyanser er intensivt avhengighetsskapende og gir duften Rose Oud fra kolleksjonen Secrets d´Essences en rik og gåtefull dimensjon.

3. Ansvarsfulle innkjøp
Yves Rocher samarbeider med et firma fra Laos og har direktekontakt med familieplantasjene. Ettersom det handler om et art som i dag er beskyttet, kreves det tillatelse for hugging og destillering av de plantede trærne. Håndteringen er gjennomtenkt og integrert for å garantere en bærekraftig tilgang.
kr719,00
image-79573

REF : 79573

Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr14 380,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling