Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zoome produktet
LA DEG FENGSLE AV NATTENS MAGI
En glamorøs parfyme som ånder mystikk og kvinnelighet. Ultrafeminin natthyasint blandes med maskulin vetiver for å få en perfekt kombinasjon av feminitet og styrke. I basen finnes den fengslende patsjulien som gir duften dybde. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER er en glamorøs duft som ikke etterlater noen uberørt.

yves rocher
Marie Salamagne, parfymør, om sin nye duftkreasjon.

”I denne nytolkningen av SO ELIXIR YVES ROCHER ville jeg ta utgangspunkt i skogen og blomstene for å skape en signaturduft med moderne sensualisme. Valget av natthyasint som toppnote falt helt naturlig, da den etter min mening er parfymeverdens mest glamorøse blomst med sine rike, kvinnelige toner.Jeg ville også ta med vetiverens pulserende trenoter, mens jeg i basen valgte patsjuli – en påminnelse om den opprinnelige duften.”
So Elixir Purple Yves Rocher

Eau de Parfum - So Elixir Purple Yves Rocher, natthyasint, 50ml

En glamorøs parfyme som ånder mystikk og kvinnelighet

En glamorøs parfyme som ånder mystikk og kvinnelighet. Ultrafeminin natthyasint blandes med maskulin vetiver for å få en perfekt kombinasjon av femininitet og styrke. I basen finnes den fengslende patsjulien som gir duften dybde. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER er en glamorøs duft som ikke etterlater noen uberørt.
picto--40%
kr359,00 Normalpris
kr599,00
image-71598

REF : 71598
:
Finnes på lager
Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr7 180,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling