Eau de Toilette
Zoome produktet
yves rocher
AMBRE NOIR, Intensiteten fra mørke skoger,
sensualiteten fra ambra.
Tonkabønnen har noter av ambra og vanilje. Yves Rocher har i denne duftserien valgt å bruke tørkede tonkabønner. Absolutet som er tatt frem gir Ambre Noir sin spesielle sensualitet – både intensiv og maskulin.

Patsjulien er en kraftig og treaktig note med innslag av jord, kamfer og tobakk. Med sin eteriske olje får duften karakter og intensitet.

Notene av vetiver er nyanserte: rå men samtidig varme og tørre. Dens eteriske olje, med sin kraftfulle komposisjon, formidler en følelse av eleganse.

AMBRE NOIR forener de intensive trenyansene hos patsjuli og vetiver med tonkabønnens mørke sensualitet. I hjertenoten av denne duften skjuler det seg en diskré tone av sedertre og lavendel som understreker duftens eleganse.
yves rocher
HERREDUFTEN SOM ER UMULIG Å MOTSTÅ

En ny skapelse fra Christophe Raynaud, parfymør.

”Jeg ville uttrykke mannens forførende kraft. En bekreftelse av det maskuline, en rå attraksjonskraft – men samtidig en viss forfining. Jeg har tatt utgangspunkt i en lys og frisk basenote, for deretter å kontrastere med sider som er åpenbart sensuelle og som har noe mørkere i seg … Lysten til å skape en slags rus, en duft som er umulig å motstå”
Ambre Noir

Eau de Toilette - herrer, Ambre Noir. 50 ml

Intensiv eleganse med en strøk av mørk sensualitet

Uttrykk dine maskuline sider med AMBRE NOIR, som forener de intensive trenyansene hos patsjuli og vetiver med tonkabønnens mørke sensualitet. I hjertenoten av denne duften skjuler det seg en diskré tone av sedertre og lavendel som understreker duftens eleganse.
picto-best picto--31%
kr329,00 Normalpris
kr479,00
image-38999

REF : 38999
:
Finnes på lager
Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr6 580,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling