Forføre
Eau de Toilette
Eau de Toilette
Eau de Toilette
Eau de Toilette
Zoome produktet
Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: bergamott, eple, Rosa centifolia-infusion, seder.

Duftklasse:Blomstrende,grønt fruktig,frisk

Annick Menardo, parfymör
”Til denne nytolkning av Moment de Bonheur Yves Rocher ville jeg beholde en delikate karakteren og samtidig gi den en frisk og moderne følelse. Jeg valgte å bruke infusion av Rosa centifolia fra Grasse da dette ekstraktet er mer subtilt enn absolutet som finnes i parfymen.Rosa centifolia er forsiktig behandlet for å bevare den rene, forfinede duften; her blir den som et avtrykk av rosens skjønnhet og myke kvinnelighet, og balansert av eplets syrlige friskhet. En sprudlende duft med moderne signatur.”
yves rocher
Rosa centifolia fra Grasse er en av parfymeverdens vakreste, mest eksklusive rosearter. Den plukkes i morgentimene i noen få dager i mai og har en eksepsjonell renhet og finesse. Til L’Eau Moment de Bonheur Yves Rocher har man brukt en såkalt infusion av rosen for å gi en myk og blomstrende karakter. I motsetning til absolutet, som er fyldigere og mer sanselig, har infusjonen en lettere, friskere anstrøk.Det nyskapende ekstraktet av eplet gir en moderne touch. Den lekre duften med grønne epler gjør duften sprudlende frisk. Ekstraktet av seder gir parfymen en vibrerende følelse.
Moment de Bonheur Yves Rocher

Eau de Toilette - Moment de Bonheur Yves Rocher, eple, 50 ml

L'Eau de Toilette

Opplev den impulsive, livsglade duften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nå finnes i en lettere, friskere og fruktigere tolkning. Denne friske duften tar utgangspunkt i den eksklusive Rosa centifolia fra Grasse som med sine delikate, skjøre nyanser balanseres av epleekstraktets lekre syrlighet. Innslag av sedertre i basen gir duften ytterligere en dimensjon.
picto--40%
kr349,00 Normalpris
kr579,00
image-25295

REF : 25295
:
Finnes på lager
Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr6 980,00

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling