Bodylotion
Zoome produktet
yves rocher
LA DEG FENGSLE AV NATTENS MAGI
En glamorøs parfyme som ånder mystikk og kvinnelighet. Ultrafeminin natthyasint blandes med maskulin vetiver for å få en perfekt kombinasjon av feminitet og styrke. I basen finnes den fengslende patsjulien som gir duften dybde. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER er en glamorøs duft som ikke etterlater noen uberørt.

yves rocher
Marie Salamagne, parfymør, om sin nye duftkreasjon.

”I denne nytolkningen av SO ELIXIR YVES ROCHER ville jeg ta utgangspunkt i skogen og blomstene for å skape en signaturduft med moderne sensualisme. Valget av natthyasint som toppnote falt helt naturlig, da den etter min mening er parfymeverdens mest glamorøse blomst med sine rike, kvinnelige toner.Jeg ville også ta med vetiverens pulserende trenoter, mens jeg i basen valgte patsjuli – en påminnelse om den opprinnelige duften.”
So Elixir Purple Yves Rocher

Bodylotion - So Elixir Purple, fuktighetstilførende, natthyasint, 200 ml

Body Lotion 

La deg forføre av nattens magi med denne myke, herlig fuktighetstilførende bodylotionen som forsiktig svøper huden inn i de blomstrende, treaktige tonene hos parfymen SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER. Beriket med mykgjørende, økologisk sesamolje som gir en fantastisk fløyelsmyk følelse.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: økologisk sesamolje og kornblomstvann, eteriske oljer fra bergamott, mandarin og patsjuli.
kr199,00
image-65891

REF : 65891
:
Finnes på lager
Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr995,00

Dine fordeler



  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling