Bade- og dusjgelé
Zoome produktet
yves rocher
LA DEG FENGSLE AV NATTENS MAGI
En glamorøs parfyme som ånder mystikk og kvinnelighet. Ultrafeminin natthyasint blandes med maskulin vetiver for å få en perfekt kombinasjon av feminitet og styrke. I basen finnes den fengslende patsjulien som gir duften dybde. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER er en glamorøs duft som ikke etterlater noen uberørt.

yves rocher
Marie Salamagne, parfymør, om sin nye duftkreasjon.

”I denne nytolkningen av SO ELIXIR YVES ROCHER ville jeg ta utgangspunkt i skogen og blomstene for å skape en signaturduft med moderne sensualisme. Valget av natthyasint som toppnote falt helt naturlig, da den etter min mening er parfymeverdens mest glamorøse blomst med sine rike, kvinnelige toner.Jeg ville også ta med vetiverens pulserende trenoter, mens jeg i basen valgte patsjuli – en påminnelse om den opprinnelige duften.”
So Elixir Purple Yves Rocher

Bade- og dusjgelé - So Elixir Purple Yves Rocher, natthyasint, 200 ml

Shower Gel

La deg fengsle av nattens magi. Denne nydelige, luksuriøse dusjgeleen byr på alle de blomstrende, treaktige tonene hos parfymen SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER. Dusjgeleen forvandles til et fyldig skum som gjør hele kroppen myk, glatt og luksuriøst velduftende.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse: vaskebase av vegetabilsk opprinnelse, økologisk kornblomstvann, eteriske oljer fra bergamott, mandarin og patsjuli.

Skyll godt. Unngå kontakt med øynene.
picto--50%
kr79,50 Normalpris
kr159,00
image-44225

REF : 44225
:
Finnes på lager
Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr397,50

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling