Eau de Parfum - Néroli
Eau de Parfum - Néroli
Zoome produktet
Appelsinblomsten plukkes for hånd fra pomeranstreet i morgentimene i Tunisia. Man bruker både frukten, stilkene og bladene – alt for å gi en unik tolkning av nerolioljen.
BlomsteneI Néroli brukes to ekstrakter fra blomstene: den eteriske nerolioljen med blomstrende, friske og fine noter, og selve appelsinblomsten med varme, honningsaktige og sensuelle noter.

Bladene og fruktenePomeranstreets blader og frukter gir et meget høykvalitativt sitrusekstrakt, og tilfører parfymen en sprudlende frisk følelse
yves rocher
LES COULISSES DE LA CRÉATION
PARFYMØR: Véronique Nyberg
"Denne parfymen er min hyllest til nerolioljen. Duftnotene kommer fra alt man kan utvinne fra pomeranstreet. I toppnoten finnes en flyktig duft av en essens som utvinnes fra frukten, og en essens fra bladene. Dette gir duften en vakker, sofistikert frisk nyanse, som blir ytterligere forsterket med bergamott. I hjertenoten er det blomsten som gir sitt uttrykk – glinsende og sensuell takket være sine bestanddeler og sin neroli. I basenoten omgis man av muskens myke kjærtegn. Navnet, formålet, duften, alt er harmonisert. Flaskens rene farge er viktig – den fører tankene til en raffinert frisk duft, til kronblader og utsøkt musk.”
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Secrets d'Essences, Néroli, appelsinblomst, 50 ml

Eau de Parfum

Når de ømfintlige kronbladene på pomeranstreets blomster treffes av morgensolens første stråler er det på tide å plukke dem. Sammen med treets blader og frukt skaper de en ren og sofistikert duft med friske toppnoter, et sensuelt og blomstrende hjerte og en myk base med toner av musk.

kr679,00
image-74330

REF : 74330

Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr13 580,00

Produktet er utsolgt

Dine fordeler  • Gratis frakt ved ordre over 250,-
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake
  • Mange spesialtilbud til lave priser
  • Sikker betaling