50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAY50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAY100. Gjelder til den 23/5.
Yves Rocher

Cuir Vetiver

4 produkt(er) funnet

Herreduftserien Cuir Vetiver med EdT og tilhørende dusjgelé har herlig friske toner i kombinasjon med en elegant, sensuell og maskulin dybde.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Cuir Vetiver, duftserien til ham

Vi har skapt herreduftserien Cuir Vetiver som har en frisk, elegant og maskulin dybde. I serien finnes en frisk EdT med duft av lær og tilhørende dusjsåpe. En skikkelig maskulin, lett, sensuell og sofistikert duft. Den elegante friske duften fra vetiver blander seg med karibisk sandeltre, seder og varm tonkabønne som forsterker sensualiteten. Parfymøren Sonia Constant er en spontan kreatør som bearbeider råvarene som en skulptør for å alltid finne frem de beste egenskapene. Ingrediensene i serien er følgende: Essens av vetiver, denne gir en edel og samtidig rå følelse. Vetiverens elegans byr nemlig på kontraster mellom kaldt og varmt, jord og skog, kraftfullt og subtilt. Denne er senere blitt kombinert med essens av karibisk sandeltre. Treet gir varme skogstoner med tydelige innslag av lær og tilfører duften både styrke og dybde. Den tredje ingrediensen i Cuir Vetiver er absolut av tonkabønne. Denne gir en blanding av pudret vanlije- og mandeltoner som gir varme og dybde.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Vis mer