ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Elixir Botanique

Hud som stråler av velvære

17 produkt(er) funnet
Elixir Botanique

Elixir Botanique beskytter mot forurensninger som ansiktet utsettes for og forbedrer hudens oksygentilførsel i dybden. Hudserien passer alle hudtyper.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende
Repairing Anti-Pollution Care
Repairing Anti-Pollution Care
7 ml


59,00 Kr

Elixir Botanique - Styrkende ansiktspleie mot forurensninger

Elixir Botanique er hudpleieserien som beskytter mot forurensninger. Velg blant detoksifiserende produkter som dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum. Forurensning, tretthet, UV-stråler og stress er faktorer som påskynder hudens aldring. 

Denne velgjørende innovasjonen fra planteriket er skapt av våre forskere i Bretagne ved å kombinere to naturlige og kraftfulle aktive stoffer: blomkarse og mikroalgen Tetraselmis. Blomkarsen bidrar til å forbedre hudcellenes oksygenering og styrker dermed huden i dybden. Mikroalgen stimulerer hudens antioksidative forsvar og beskytter mot skader fra forurensninger.  
Hudpleieserien virker for at du skal få en friskere hud. Vi anbefaler blant annet serien til deg som bor i en større by.

Luftforurensinger som ozon, karbonmonoksid og nitrogendioksid virker oksiderende på cellene våre (forandringer av proteinstrukturer, cellulær kvelning etc.). For at huden skal kunne bevare sin ungdommelig og strålende glans er det derfor viktig at man reparerer den når skader oppstår og beskytter den mot forurensinger i miljøet. Da er Elixir Botanique et godt valg.

Vegansk*
*Produkt uten animalsk innhold.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.