ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

FAMILLE BIO

ØKOLOGISK SERTIFISERT KROPPSPLEIE FOR HELE FAMILIEN

5 produkt(er) funnet
FAMILLE BIO

Famille Bio vår økologisk sertifiserte hud- og kroppspleieserie med aktive ingredienser fra økologiske epler – for hele familien*. Gjennom gjenvinningsforedling, i samarbeid med lokale ciderbryggerier i Bretagne, tar vi vare på de nærende stoffene som finnes igjen i eplene etter at de har vært gjennom bryggeriet. I stedet for å bli kastet, får eplene et nytt liv.

*Fra 3 år

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Famille BIO - Økosertifisert kroppspleie for hele familien

Familie BIO er vår økosertifiserte serie for hele familien. Med aktive ingredienser fra økologiske epler får huden et verdifullt tilskudd av vann, fiber, mineraler og polyfenoler, samtidig som den dufter herlig av eple. Formelen er tilpasset ømfintlig hud, uten at det går på kompromiss med verken følelse, effektivitet eller resultat.

Å benytte naturens ressurser uten å forstyrre balansen er vårt motto. De aktive ingrediensene i eplene i Famille BIO´s produkter kommer fra gjenvinningsforedling gjennom et samarbeid med lokale siderbryggerier i Bretagne. På den måten benytter vi de nærende og velgjørende stoffene som finnes igjen i eplene etter at de har passert bryggeriet. Eplene får nytt liv, og er med å bidra til skånsomme, fuktighetstilførende og velduftende produkter for hele familien, istedenfor å bli kastet etter pressing.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.