ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

KUNDEKONTO

Jeg vil handle på hjemmesiden, men er allerede kunde
Begynn med å registere en kundekonto. Dette gjelder selv om du allerede er kunde hos oss på Yves Rocher. Du registrerer deg som om du var en ny kunde. Fyll i alle obligatoriske felt. De personlige opplysningene du oppgir vil da bli matchet med informasjon i vårt kunderegister og finne fram til ditt kundenummer.
Hvordan opprette en kundekonto

Du oppretter en kundekonto ved å klikke på linken "opprett en kundekonto" som finnes under logoen Yves Rocher eller klikk her: https://www.yves-rocher.no/register.

Fyll deretter i dine personlige opplysninger og e-postadressen i skjemaet. Du velger også et hemmelig passord som du bekrefter to ganger. Det eneste som gjenstår er å bekrefte at du vil opprette en kundekonto. For å gjøre det, klikker du på ”bekreft”.

Hvordan endre e-postadressen min eller annet på min konto

Logg inn på din konto og velg rubrikken "min kundekonto".Skriv inn din nye e-postadresse/eller annet som skal endres. Endringen gjennomføres ikke før du har klikket på "bekreft". OBS: når du endrer e-postadressen så endres også innloggingsopplysningene.

Vi setter pris på at du også kontakter vår kundeservice når du endrer adresse, e-post eller annet slik at vi kan oppdatere eventuelle endringer i vårt kunderegister/ditt kundenummer.

Jeg har flyttet og har endret adressen på kundekontoen min
Gjør du en adresseendring eller annen endring på din konto ber vi deg kontakte oss via mail eller telefon slik at endringene også blir oppdatert på ditt kundenummer.
Jeg har forsøkt logge meg inn mange ganger uten å lykkes og nå får jeg en melding om at min kundekonto er deaktivert
Du kan kontakte vår kundeservice så aktiverer vi din konto igjen og eventuelt gir deg et nytt passord
Jeg har glemt passordet til kundekontoen
Velg "Logg inn" som finnes oppe på siden under logoen Yves Rocher og "glemt passord". Oppgi e-postadressen så får du et nytt passord tilsendt
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.