ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

LEVERANSE

Hvor lang tid er leveringstiden?
Normalt leverer vi pakken innen en uke. Dersom etterspørselen etter et produkt blir mye større enn forventet, må vi vente på nye produkter fra våre fabrikker. Vi venter da med å sende pakken til alle produktene er kommet. 
Er det et produkt/produkter som det er lang ventetid på, sender vi det som er inne og resten sendes fraktfritt når det kommer på lager igjen.
 
Hvor sender dere mine pakker?
Pakken sendes til Postens nærmeste utleveringssted i forhold til der du bor. På Postens hjemmeside kan du se til hvilken Post/butikk du tilhører og hvor pakken skal sendes til.
Kan jeg spore min bestilling?
Du kan spore din bestilling via din kundekonto, via ordrebekreftelsen eller på hjemmesiden: lengst oppe på siden under menyen "tilbud på postordre" og  "spor min bestilling". Oppgi ditt kundenummer og ditt passord som er postnummeret. Klikker du på katogorien "Distributør" kommer du direkte inn på Postens hjemmeside og du finner informasjon om sendingen din.
Du kan spore alle bestillinger som blir sendt som postpakker, dette bestemmes ut fra størrelse og vekt. Pakker som er sendt som brev kan ikke spores og synes du sendingen tar lang tid er du velkommen å kontakte vår kundeservice. 
 
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.