ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Anti-Wrinkle Plumping Night Care

Allerede etter første gangs bruk får huden næring, blir glattere og føles fyldigere. For hver dag føles den fastere. Etter 6 uker er til og med markerte rynker jevnet ut.

Bruksanvisning: Påfør kremen over hele ansiktet om kvelden.

Tekstur: Den har en fløyelsmyk kremkonsistens. Forbedret formel for å gi en glattere følelse.

Hvorfor Ice Plant og hyaluronsyre?
Vår biovitenskapelige innovasjon består av to aktive stoffer med biobasert opprinnelse som har effekt mot rynker:
Ekstrakt fra Ice Plant* som stimulerer den naturlige produksjonen av hyaluronsyre** for å fylle ut rynker***.  
Hyaluronsyre med naturlig opprinnelse utvunnet ved fermentering som bidrar til en perfekt fuktighetstilførsel av huden og reduserer på den måten rynker og fine linjer.

Vår Ice Plant kommer fra våre agroøkologiske avlinger i La Gacilly der den høstes en gang i året når den er aller friskest og inneholder en høy konsentrasjon av aktive molekyler.
Yves Rochers forskere har utviklet en teknikk for botanisk kryoekstraksjon. Det betyr at utvinningen av ekstraktet fra vår Ice Plant skjer i fryst tilstand og gjør det mulig å frigjøre og konsentrere den nylig innhøstede plantens fulle kraft ved å bevare de aktive stoffene. Denne eksklusive og patenterte metoden ligger bak vårt nye botaniske ekstrakt som er 100 % friskt med alle sine aktive stoffer bevart. I tillegg opptas ekstraktet lett av huden og er uten konserveringsmiddel. Vår Ice Plant er UEBT-sertifisert****.

Formel testet under kontroll av hudleger.
* Isplante
** Tester in vitro
*** 3 patenter i Frankrike
**** The Union for Ethical BioTrade

Best.nr.: 97543

Plante informasjon

Ekstrakt fra Ice Plant

Stimulerer den naturlige produksjonen av hyaluronsyre** for å fylle ut rynker***. Hyaluronsyre med naturlig opprinnelse utvunnet ved fermentering som bidrar til en perfekt fuktighetstilførsel a

Vår isplante kommer fra våre agroøkologiske avlinger i La Gacilly der den høstes en gang i året når den er aller friskest og inneholder en høy konsentrasjon av aktive molekyler.
Yves Rochers forskere har utviklet en teknikk for botanisk kryoekstraksjon. Det betyr at utvinningen av ekstraktet fra vår Ice Plant skjer i fryst tilstand og gjør det mulig å frigjøre og konsentrere den nylig innhøstede plantens fulle kraft ved å bevare de aktive stoffene. Denne eksklusive og patenterte metoden ligger bak vårt nye botaniske ekstrakt som er 100 % friskt med alle sine aktive stoffer bevart. I tillegg opptas ekstraktet lett av huden og er uten konserveringsmiddel.

Ekstrakt fra Ice Plant
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMYRISTYLMYRISTATEBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERPENTYLENEGLYCOLSESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOILBEHENYLALCOHOLACACIASENEGALGUMAMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VPCOPOLYMERMETHYLGLUCOSESESQUISTEARATEMESEMBRYANTHEMUMCRYSTALLINUMEXTRACTAPHLOIATHEIFORMISLEAFEXTRACTPROPANEDIOLSODIUMPOLYACRYLATEHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEETHYLLINOLEATESODIUMSTEAROYLGLUTAMATE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYLGLYCOLLECITHINCITRICACIDSODIUMHYALURONATETRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATEALGINICACIDLINALOOLSILANETRIOLGERANIOLPROPYLGALLATE10959v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk

Påfør kremen over hele ansiktet om kvelden.

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Filler Végétal

Filler Végétal

Filler Végétal

Ett koncentrat med botanisk effekt som motverkar rynkor

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.