50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAY50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAY100. Gjelder til den 23/5.
Yves Rocher
Med fokus på skjønnhet fra planteriket finner du den perfekte gaven, til riktig pris hos oss. Noe for alle lommebøker, helt enkelt.
Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

1 KJØP = 1 PLANTET TRE MED STIFTELSEN YVES ROCHER FOUNDATION

FRI FRAKT når du handler for mer enn 299,-

Tilbud på alle dameparfymer Akkurat nå 40 %

Kjøp nå

Gavetips i forskjellige prisklasser

Ønsker du gavetips? Vi har et stort utvalg av botaniske produkter i flere prisklasser. Prisene varierer fra ca 20 kroner til over 500 kroner. Velg og vrak blant alle våre produkter som du finner under følgende kategorier: sminke, parfyme, hår, ansiktspleie og kropp samt produkter som er tilpasset menn. Alle produktene inneholder naturlige ingredienser fra planteriket og har forskjellige positive egenskaper. Hvorfor ikke satse på en herlig duftende dusjsåpe? Eller en mild og skånsom fotkrem for føttene? Du kan også sette sammen mange produkter i forskjellige prisklasser for å lage et fint gavesett som blir veldig hyggelig å få. Hvis du er tom for ideer så har vi ferdigpakkede sett som vi har satt sammen for at det skal bli enkelt å kjøpe en fin og omtenksom gave. Sjekk vårt utvalg i dag, bli inspirert og få ideer til gaver i alle prisklasser.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Vis mer