ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Protective Mask - Color

For farget hår: bevarer fargen og får umiddelbart frem gløden. Denne hårkuren, som er beriket med fruktkjøtt fra acaibæret, beskytter håret mot skader som forårsakes av farging og får umiddelbart frem hårets glans. Skjellaget jevnes ut, håret får næring og blir fantastisk mykt.

Bruksanvisning: Påføres i håret etter sjamponering. La den virke i tre minutter og skyll deretter ut. Denne hårkuren kan brukes alene eller sammen med våre tre andre minikurer og hårpeelinger - for å få en skreddersydd hårpleie som passer akkurat dine behov. Fordeler: en meget lett og kremaktig gelékonsistens for å beskytte fargen og gi en lett og luftig følelse.

Formel testet under kontroll av hudleger

Tilfredshetsstudie på forbrukere: 88 % oppgir at håret umiddelbart repareres for skader som er forårsaket av farging* 79 % oppgir at hårfargen umiddelbart får ny glans* 92 % oppgir at håret blir silkemykt* * Brukertest på 24 kvinner

Format : Tube

Best.nr.: 18756

Plante informasjon

Fruktkjøtt fra acaibæret

Beskytter farget hår
Acaibæret er tradisjonelt blitt brukt som legemiddel av urbefolkningen i Amazonas og er i dag sett på som en virkelig superfrukt. Fruktkjøttet inneholder flere stoffer som tilhører gruppen polyfenoler, bland annet antocyaniner og proantocyanidiner, og er grunnen til at forskerne har tilskrevet bæret antioksiderende egenskaper. Antioksidanter skaper en beskyttelse mot de frie radikalene som forårsakes av ytre angrep og forhindrer dermed at farget hår oksiderer og mister sin glans.
 
 
Fruktkjøtt fra acaibæret
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUSTEARYL ALCOHOLBEHENTRIMONIUM CHLORIDECETYL ALCOHOLBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERDICAPRYLYL CARBONATEPARFUM/FRAGRANCEETHYLHEXYL SALICYLATEGLYCERINISOPROPYL ALCOHOLSODIUM BENZOATEPANTHENOLPHOSPHOLIPIDSFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCITRIC ACIDLIMONENEEUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACTTOCOPHEROL10148v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

Fullfør ditt skjønnhetsritual

oppdag sortimentet
Håret mitt er vakkert og friskt

Botanical Expertise - Hair

Håret mitt er vakkert og friskt

Oppdag en skjønnhetsrutine som fungerer fra hodebunnen og helt ut i hårtuppene.

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.