ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Repairing Mask - Ends

For skadet hår: reparerer i dybden og styrker tuppene. Denne hårkuren, som er beriket med økologisk jojobaolje, reparerer skadede hårtupper i dybden og forebygger skader. Hårstråenes struktur styrkes og håret blir 20 ganger mer slitesterkt*. Tuppene blir glatte og får tilbake sin mykhet og glans.

Fordeler: en lettflytende balsamkonsistens uten silikoner som gjør at håret repareres uten at det tynges ned.

Bruksanvisning: Påføres i hårtuppene etter sjamponering. La den virke i tre minutter og skyll deretter ut. Denne hårkuren kan brukes alene eller sammen med våre tre andre minikurer og hårpeelinger - for å få en skreddersydd hårpleie som passer akkurat dine behov.

Formel testet under kontroll av hudleger

Tilfredshetsstudie på forbrukere: 83 % oppgir at håret føles fyldig** 83 % oppgir at hårfibrene får nytt liv** 79 % oppgir at skadene blir redusert** 83 % oppgir at håret føles glatt og mykt** * Instrumentell test ** Brukertest på 24 kvinner

Format : Tube

Best.nr.: 17231

Plante informasjon

Økologisk jojobaolje

Reparerer skadede hårtupper

Jojoba er en liten busk som vokser i ørkenområder. For å overleve må jojobaen legge mesteparten av sin energi på frøene, som ved minste ytre påvirkning (regn) avgir en spire, som igjen gir liv til en ny plante. Energireserven består av en flytende voks som kalles for jojobaolje og som er rik på fettsyrene omega-6 og omega-9. Oljen er viktig for planten og kalles ”ørkenens gull”. Den er også viktig for slitt hår ettersom den reparerer og gir næring til hårfibrene.

Økologisk jojobaolje
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLSTEARYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEBEHENTRIMONIUM CHLORIDEISOPROPYL MYRISTATESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILISOPROPYL ALCOHOLPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCESTEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEBENZOIC ACIDPHOSPHOLIPIDSFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCITRIC ACIDARGININEPANTOLACTONE10143v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

Fullfør ditt skjønnhetsritual

oppdag sortimentet
Håret mitt er vakkert og friskt

Botanical Expertise - Hair

Håret mitt er vakkert og friskt

Oppdag en skjønnhetsrutine som fungerer fra hodebunnen og helt ut i hårtuppene.

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.