ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

The Purifying Shampoo Bar

Denne rengjørende sjampobaren for fett hår rengjører og fjerner urenheter fra hodebunnen. Håret blir ikke like fort fett. Sjampobaren har en herlig konsistens og detoksifiserer håret.

Bruksanvisning: Gni sjampobaren i hendene eller rett i vått hår. Det lages et sjenerøst skum i kontakt med vann. Jobb frem et skum, massér hodebunnen og skyll ut.

Resultat: Gjør håret lett, friskt og mykt.

Sjampobaren inneholder mer enn 99 % biologisk nedbrytbare ingredienser, er uten sulfater*, og er beriket med økologisk peppermynte som dyrkes i Bretagne. Made in France. 

* Uten overflateaktive sulfater

Best.nr.: 21018

Plante informasjon
Økologisk peppermynte
Rengjørende og oppfriskende

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut peppermynte pga dens oppfriskende egenskaper. Peppermynten dyrkes på våre områder i La Gacilly i Bretagne der vi benytter agroøkologiske prinsipper for å vise den største respekten for jorden. Hver sommer høster vi inn og tørker de delene som vokser over jorden. Bladene og stilkene brukes deretter for å få frem vårt ekstrakt med den 100 % naturlige teknikken; dampdestillasjon.
I den nye serien Pure Menthe har våre kreatører maksimert den naturlige sammensetningen ved å skape formler som inneholder mellom 98 og 99 % ingredienser med naturlig opprinnelse.

Økologisk peppermynte
Ingredienser

List of ingredients :

DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATESODIUM COCOYL ISETHIONATESTEARIC ACIDAQUA/WATER/EAUMALTODEXTRINHYDROGENATED CASTOR OILCETYL ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERDICAPRYLYL ETHERGLYCERINGLYCERYL OLEATECITRIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOL10745v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk
Anmeldelser
oppdag sortimentet
100% miljøfokus

Green Heroes

100% miljøfokus

Oppdag våre miljøvennlige produkter, i fast form

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.