ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Pure Detox - Detoxifying Vinegar Rinsing Lotion
Denne detoksifiserende håreddiken for normalt til fett hår er beriket med moringa. Forurensningspartikler som dekker hårstråene og gjør at håret ser matt ut, fjernes. Hårfibrene detoksifiseres og håret blir herlig glansfullt og lett.
Bruksanvisning: Rist flasken før bruk. Påfør eddiken før håret skylles en siste gang. Skyll deretter ut. Skyll godt ved kontakt med øynene.
Resultat: Fjerner dobbelt så mange forurensningspartikler sammenlignet med kun vann*.
* Instrumentell test

Format : Flaske

Best.nr.: 56774

Plante informasjon

Rødalge (Asparagopsis armata)

Rent og friskt hår, uten forurensninger

I dag er det vanskelig å unngå forurensninger som f.eks. tobakksrøyk, regn, støv og mikropartikler. Forurensninger finnes først og fremst i luften og er meget skadelige for huden, og det påvirker samtidig hårets utseende. Det skaper ubalanse i hodebunnen og gjør den mer ømfintlig. Den direkte konsekvensen av dette er at hårrøttene raskt blir fete og at hårfibrene tynges ned. Hårfibrene dekkes av forurensningspartikler og håret ser matt ut. 

Takket være sine enestående kunnskaper om planter har våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket valgt ut en rengjørende økologisk alge fra Bretagne. Det er en rødalge som på fransk kalles ”Neptunus harpun” på grunn av de taggete grenene som har haker slik at den kan klamre seg til skipsskrog. Takket være denne utmerkede egenskapen har den blitt med over havene og våre forskere fant den utenfor Bretagnes kyst, ikke langt fra øya Ouessant. Den virker rengjørende ved å effektivt redusere talgproduksjonen. Når hodebunnen frigjøres fra både talgoverskudd og urenheter så blir håret lett og glansfullt.

Rødalge (Asparagopsis armata)
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUDECYL GLUCOSIDELACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINESORBIC ACIDACETIC ACIDGLYCERINLIMONENE|AQUA/WATER/EAULAURETH-10MORINGA PTERYGOSPERMA/OLEIFERA SEED EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEPEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILLACTIC ACIDCETRIMONIUM CHLORIDEZINC GLUCONATEACETIC ACIDFRUCTOOLIGOSACCHARIDESLIMONENESCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTBENZYL ALCOHOLINULINMALTODEXTRIN78v1

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

Fullfør ditt skjønnhetsritual

oppdag sortimentet
OPPLEV NATURENS KRAFT I HÅRET DITT

Haircare Botanical Solutions

OPPLEV NATURENS KRAFT I HÅRET DITT

Oppdag vårt botaniske og sulfatfrie* hårpleiesortiment med aktive ingredienser som er nøye utvalgte for å passe forskjellige hårtyper og behov. Finn din perfekte match og slipp naturens kraft løs i håret ditt.
*Uten overflateaktive sulfater

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.