ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Anti-Dandruff - Scalp Treatment Lotion
Denne pleiende lotionen mot flass er beriket med økologisk peppermynte fra La Gacilly. Den beroliger hodebunnen og fjerner flass allerede ved første gangs bruk.
Bruksanvisning: Rist flasken før bruk. Påføres daglig i tørr eller fuktig hodebunn og masseres inn. Lotionen skal ikke skylles ut.
Resultat: Motvirker dannelsen av flass i 14 dager*.
* Klinisk studie på 31 frivillige personer

Format : Flaske

Best.nr.: 68587

Plante informasjon

Økologisk peppermynte fra La Gacilly

Velpleid hår, uten flass

Flass er små hudbiter (skjell) som løsner fra hodebunnen. Dette  kan bero på stress, dårlig kosthold, hormonell ubalanse eller at hårpleierutinen ikke er tilpasset hårtypen. Det finnes to typer flass: 
- Tørr flass: er koblet til overdrevet talgproduksjon og forstyrrelse av cellefornyelsen i hodebunnen. Denne type flass ser ut som et hvitt pulver, det fester seg ikke i hodebunnen, men faller ned på skuldrene. Tørr flass rammer først og fremst personer med tørr eller normal hodebunn.
- Fet flass: er koblet til tilveksten av mikroorganismen Malassezia furfur som bryter ned talg og forårsaker flass. Denne typen flass kjennetegnes av flak som fester seg til hodebunnen og er ofte forbundet med kløe og irritasjon i hodebunnen. Da er det meget viktig å fjerne flasset for å gi hodebunnen en behagelig følelse. 

Takket være sine enestående kunnskaper om planter har våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket valgt ut vann fra økologisk peppermynte fra La Gacilly pga dens oppfriskende egenskaper. Takket være disse egenskaper hjelper vannet fra peppermynte med å redusere den ubehagelige følelsen i hodebunnen som er blitt ømfintlig pga flass. Denne egenutviklede ingrediensen har vi tilsatt i to formler som hjelper til med å fjerne flass og forhindre dannelsen av ny flass.

Økologisk peppermynte fra La Gacilly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUALCOHOL DENAT.MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACTMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OILBUTYLENE GLYCOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPANTHENOLXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCEPIROCTONE OLAMINECITRIC ACIDBENZOIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLIMONENE10851v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk
Spørsmål & svar
Anmeldelser
oppdag sortimentet
Håret mitt er vakkert og friskt

Botanical Expertise - Hair

Håret mitt er vakkert og friskt

Oppdag en skjønnhetsrutine som fungerer fra hodebunnen og helt ut i hårtuppene.

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.