ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Concentrated Hair & Body Wash

Oppdag den uimotståelige duften av Monoï i denne miljøvennlige dusjsjampoen. Det rike og behagelige skummet gjør huden herlig velduftende. Ettersom vaskebasen er uten sulfater* og av 100 % vegetabilsk opprinnelse vaskes huden skånsomt samtidig som den naturlige Oppdag den uimotståelige duften av Monoï i denne miljøvennlige dusjsjampoen. Det rike og behagelige skummet gjør huden herlig velduftende. Ettersom vaskebasen er uten sulfater* og av 100 % vegetabilsk opprinnelse vaskes huden skånsomt samtidig som den naturlige fuktighetstilførselen bevares. Håret rengjøres på samme måte uten å tørke ut.

Testet under kontroll av hudleger.

Tips:Kompletter gjerne din kroppspleierutine med vår kroppspeeling 1–2 ganger i uken og den nærende kropps- og håroljen hver dag.

Flasken inneholder 50 % mindre plast enn standardflasken på 400 ml, men det konsentrerte innholdet rekker til minst like mange dusjer. Den konsentrerte formelen reduserer karbondioksidavtrykket samt forbruket av vann og plast og bidrar på den måten til en økt respekt for miljøet.

* Uten overflateaktive sulfaterbevares. Håret rengjøres på samme måte uten å tørke ut.

 

Format : Flaske

Best.nr.: 34197

Plante informasjon

Botanisk aktiv ingrediens: Tahitigardenia

En fuktighetsgivende og mildt duftende olje for kropp og hår

Opprinnelsesbeskyttet Monoï de Tahiti er kjent for sine fuktighetstilførende, nærende og mykgjørende egenskaper.
Monoï fra Tahiti er en tradisjonell skjønnhetshemmelighet i Fransk Polynesia: både menn og kvinner smører inn kropp og hår med dette 100 % naturlige og plantebaserte skjønnhetseliksiret som gir glød og en nydelig duft. Yves Rochers forskere har valgt ut opprinnelsesbeskyttet Monoï de Tahiti, som fremstilles ved at man bløtlegger gardeniablomster fra Fransk Polynesia i kokosolje.

Botanisk aktiv ingrediens: Tahitigardenia
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCOCAMIDOPROPYL BETAINESODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATEDECYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEARGININEPANTHENOLCITRIC ACIDSORBIC ACIDPANTOLACTONEAMYL CINNAMALCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILGARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT10732v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

Fullfør ditt skjønnhetsritual

oppdag sortimentet
SENSUAL SUMMER

Ikoniske Monoï

SENSUAL SUMMER

En serie som kombinerer tilfredsstillelse, ekthet og sjenerøsitet. Produktene er like uimotståelige som de er effektive.

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.