ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Gentle Cleansing Gel

Denne flytende dusjgeleen uten sulfater inneholder et konsentrat av aktive stoffer (vann og ekstrakt) fra økologiske epler, og gir huden og håret en skånsom rengjøring. 

Fordeler:
- Huden blir langvarig fuktighetsrik, myk og glatt, og håret blir mykt uten å bli tungt.
- Dusjgeleen har en herlig duft av eple og skaper et skum ved kontakt med vann, den er lett å skylle av.
- Passer for alle hud- og hårtyper. 
- Svir ikke i øynene.

Formelen er 100 % biologisk nedbrytbar.
Fra 3 år.

Påføring: 
Trykk ut litt dusjgelé i håndflaten. Påfør på kroppen, i ansiktet og i vått hår. Masser forsiktig for å jobbe opp et skum. Skyll godt.

Best.nr.: 71293

Plante informasjon

Økologiske Epler

Nyt skånsomme og velgjørende produkter med en nydelig duft av eple.

Familie BIO er vår økosertifiserte serie for hele familien. Med aktive ingredienser fra økologiske epler får huden et verdifullt tilskudd av vann, fiber, mineraler og polyfenoler, samtidig som den dufter herlig av eple. Formelen er tilpasset ømfintlig hud, uten at det går på kompromiss med verken følelse, effektivitet eller resultat.

Å benytte naturens ressurser uten å forstyrre balansen er vårt motto. De aktive ingrediensene i eplene i Famille BIO´s produkter kommer fra gjenvinningsforedling gjennom et samarbeid med lokale siderbryggerier i Bretagne. På den måten benytter vi de nærende og velgjørende stoffene som finnes igjen i eplene etter at de har passert bryggeriet. Eplene får nytt liv, og er med å bidra til skånsomme, fuktighetstilførende og velduftende produkter for hele familien, istedenfor å bli kastet etter pressing.

Økologiske Epler
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*DISODIUM COCOYL GLUTAMATESODIUM COCOAMPHOACETATEDECYL GLUCOSIDEGLYCERINCITRIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDESODIUM BENZOATESODIUM COCOYL ALANINATEDICAPRYLYL ETHERGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATEBENZOIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.