50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Body butter

Huden trenger fuktighet og enkelt ganger litt ekstra næring, da anbefaler vi å smøre inn kroppen med et nærende body butter som gir intensiv fuktighet.
2 produkt(er) funnet

Fuktighet i dybden med body butter

Hold huden din myk og glatt med et fuktighetstilførende body butter. Et body butter er perfekt for deg som trenger å reparere huden da det gir intensiv næring og fuktighetstilførsel i dybden. For å oppnå best resultat bør du smøre inn kroppen din regelmessig og gjerne etter en herlig dusj eller et varmt bad. Body Butter finnes i forskjellige dufter og gjør huden din myk og silkeglatt. Våre Body butter er beriket med økologisk sheasmør og har en nærende og reparerende effekt på huden. Noen av de herlige duftene som finnes i vårt sortiment av body butter er vanilje, lavendel, kokos og appelsinblomst. Mange av ingrediensene som brukes kommer fra våre egne økologiske avlinger i La Gacilly i Frankrike. Produktene er basert på botaniske og naturlige ingredienser og forpakningene er produsert av resirkulert plast for å redusere bruken av ny plast. Hvis du vil ha en lettere versjon av body butter kan du prøve noen av våre bodylotioner.