ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence - Perfumed Body Lotion

Et slør av eleganse i harmoni med parfymen dinUnn deg en stund med fullkommenhet. I denne bodylotionen kjenner du igjen de harmoniske og elegante notene av grønn blomsterduft og eikemose fra vår Comme Une Évidence Eau de Parfum. Som et duftende kjærtegn omslutter den deg med finesse, den trekker raskt inn i huden slik at du får en subtil, pudret finish. Huden din blir silkeglatt, fuktighetsrik og får en naturlig og raffinert eleganse.
+Denne silkemyke lotionen påføres lett på huden slik at den får fuktighet som varer i flere timer og en subtil, pudret finish.
Lotionen inngår i en komplett serie med parfymerte produkter slik at du skal kunne være i total harmoni med din Eau de Parfum og forlenge dens virkning. Finnes også som parfymert bade- og dusjgelé samt som parfymert deodorant.

Format : Flaske

Best.nr.: 31832

Plante informasjon
Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Feminine blomsternoter som gir harmoni

Essens av bergamott Bergamott har en sprudlende, frisk og solvarm sitrusduft, i en behagelig kombinasjon med mild blomsterduft som fører tankene til de aromatiske og beroligende duftnotene i lavendel.
Absolut av damascenerrose Damascenerrosen er parfymeskapernes favoritt. Den har en rik og nydelig roseduft med innslag av krydder, frukt og honning.
Essens av patsjuli Patsjuli er både treaktig, balsamisk, søt og urtepreget med en jord- og læraktig undertone som med sin fyldige duft gir parfymen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESTEARYL ALCOHOLPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATEPARFUM/FRAGRANCECENTAUREA CYANUS FLOWER WATERPRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OILDIMETHICONEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERETHYLHEXYLGLYCERINCARBOMERSODIUM BENZOATEXANTHAN GUMALPHA-ISOMETHYL IONONEBHTLINALOOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEFARNESOLEUGENOLTOCOPHEROL705v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Nydelige dufter for unike øyeblikk

Comme une Évidence

Nydelige dufter for unike øyeblikk

Elegante dufter, oppdag vår duftserie Comme Une Évidence

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.