50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Body scrub

Gi kroppen nytt liv med en eksfolierende body scrub som renser i dybden. Våre peelende produkter inneholder naturlige ingredienser med peelingeffekt.

5 produkt(er) funnet

Body scrub og peeling med naturlige ingredienser

Enkelte ganger kan huden din trenge en rengjøring i dybden, da er det bra å bruke en eksfolierende body scrub som renser og fjerner døde hudceller. En god body scrub gjør også at huden tar opp etterfølgende produkter som dusjolje og bodylotion bedre. Det er ikke bare kroppen din som trenger peelende og nærende produkter, det gjør også hender og føtter. Vi har tatt frem eksfolierende produkter med ingredienser fra planteriket for kroppen, hendene og føttene. Her finner du både body scrub og peelingprodukter, forskjellen mellom disse to er at en body scrub oftest er mer grovkornet enn en peeling. I våre scrub- og peelingprodukter bruker vi helt naturlige ingredienser som gir peelingeffekt med for eksempel mandel, kli, sukker fra økologiske sukkerrør og fruktkjerner. Ta vare på huden din med en pleiende og rengjørende body scrub og velg blant dufter som for eksempel bringebær, fersken, vanilje eller lavendel.