ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Beautifying Self-Tanning Lotion

Huden din får en suksessivt vakker brunfarge - uten sol. Den tilføres umiddelbart fuktighet og får en herlig duft som minner om sommeren. Den friske og flytende lotionen trekker raskt inn i huden, den tilfører fuktighet og holder huden vakker og gyllenbrun. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen.

• Inneholder mer enn 92 % ingredienser med naturlig opprinnelse.
• Brun-uten-sol-ingrediens med 100 % vegetabilsk opprinnelse
• Testet under kontroll av hudleger
• Lokk med mindre mengde plast

Bruk: Kropp og Ansikt Smøres inn på kroppen og i ansiktet, men unngå øyenbryn, hodebunnen og området rundt øyne og lepper. Vask hendene godt etter påføring. Unngå kontakt med vann i tre timer etter påføring. Den beskytter ikke mot solens stråler.

Format : Tube

Best.nr.: 93330

Plante informasjon
Sea Holly
Solbeskyttelse som pleier

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut Sea Holly pga dens motstandskraft mot solens stråler og fordi den har en enestående evne til å bygge opp vannreserver. Sea Holly er en fredet plante som vokser i kystområdene. For å beskytte naturen tar man stamceller fra en enkelt plante og formerer denne videre i en kontrollert avling. På den måten får vi den mengden aktive stoffer som vi trenger uten å påvirke de biologiske ressursene. Fra Sea Holly har våre eksperter utvunnet flere aktive stoffer med hjelp av en naturlig prosess som bidrar til en økt respekt for naturen. 


Denne allsidige planten har fem fordeler: den booster melaninet*, stimulerer hudens naturlige evne til å beskytte seg mot solens skadelige stråler*, beskytter mot fotoaldring*, beskytter hudstrukturen* og stimulerer cellefornyelsen*.
*Tester in vitro

Sea Holly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUAOCTYLDODECANOLDIHYDROXYACETONEMETHYLPROPANEDIOLDICAPRYLYL ETHERALCOHOLGLYCERINMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILISOSTEARYL ALCOHOLHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERBUTYLENE GLYCOL COCOATEHAMAMELIS VIRGINIANA FLOWER WATERPARFUMBUTYROSPERMUM PARKII BUTTERETHYLHEXYLGLYCERINHYDROXYETHYLCELLULOSEMICATOCOPHERYL ACETATEETHYLCELLULOSESORBITAN ISOSTEARATEPOLYSORBATE 60SALICYLIC ACIDSODIUM HYDROXIDESODIUM BENZOATEERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTCITRIC ACIDTIN OXIDEPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 778911832v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk
Anmeldelser
oppdag sortimentet
Beskyttelse mot både sol og aldringstegn

Solaire Peau Parfaite

Beskyttelse mot både sol og aldringstegn

En solbeskyttelsesserie som beskytter huden din før, under og etter eksponeringen i solen.

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.