ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Hand Cream - Lotus flower Sage

Nyt en fuktighetstilførende håndkrem med avslappende effekt. Forleng nytelsen av den uimotståelige duften av dusjgeleen med denne nydelige håndkremen. Våre eksperter på Skjønnhet fra planteriket har valgt ut og kombinert økologisk sheasmør, eterisk olje fra salvia* og et ekstrakt av lotusblomst, for å skape et produkt som gjør hendene dine myke, fuktighetsrike og nydelig parfymerte.
* i parfymen

Lotusblomsten fører tankene til visdom og stillhet. I India har den vært betraktet som hellig i lang, lang tid tilbake. Yves Rocher har valg å kombinere den med eterisk olje fra salvie, som tradisjonelt har vært brukt pga sine beroligende egenskaper. Salviens krydrete og muskaktige duft forenes med lotusblomstens lette friskhet og passer perfekt når du vil ha en rolig og avslappende stund.

Ingredienser med vegetabilsk opprinnelse:
Økologisk og rettferdighetsmerket sheasmør, økologisk Aloe vera-gelé, eterisk olje fra salvie*, ekstrakt av lotusblomst.
Denne formelen inneholder over 95% ingredienser med naturlig opprinnelse.

Format : Tube

Best.nr.: 28955

Plante informasjon
Lotusblomst og salvia
En avslappende duft av lotusblomst og salvie

Lotusblomst står for visdom og har siden urtiden blitt ansett å være hellig i India. Vi har kombinert den med salvie som er kjent for sine beroligende egenskaper og kompletterer lotusblomsten slik at den gir en deilig, avslappende stund.

Lotusblomst og salvia
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILGLYCERYL STEARATELIMONENEALPHA-ISOMETHYL IONONEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERCOCO-CAPRYLATE/CAPRATESODIUM SULFITEDIMETHICONETOCOPHEROLPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMETHYLHEXYLGLYCERINSTEARYL ALCOHOLNELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACTALOE BARBADENSIS LEAF JUICESODIUM COCOYL ISETHIONATEPEG-100 STEARATESODIUM HYDROXIDEGLYCERINSODIUM BENZOATE10013v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Mer natur, mer glede

Les Plaisirs Nature

Mer natur, mer glede

En komplett serie med botaniske skjønnhetsprodukter med ingredienser fra naturen, for ditt velvære.

se produktene

Objectif 135 millions d’arbres

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.