ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comfort Lotion - Høy beskyttelse SPF 30

En herlig solkrem for ansiktet og kroppen, der en høy, effektiv beskyttelse kombineres med en solid fuktighetstilførende effekt. Gir en behagelig, myk følelse til huden og en nydelig duft.

Økodesign
- Resirkulerbar flaske
- Aktivt stoff med biobasert opprinnelse*. * Sea Holly
- Formelen er fremstilt i henhold til Hawaiis lov om beskyttelse av korallrev**
** Loven ble vedtatt i 2018 (Act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1)

Bruk: Rist flasken. Påføres sjenerøst på kroppen og i ansiktet før og under solingen. Påfør ny krem etter bad, svetting eller håndkletørking. En mindre mengde reduserer effekten av solbeskyttelsen. Husk på at for mye sol er skadelig for helsen, selv om du bruker solbeskyttelse.

Format : Flaske

Best.nr.: 74725

Plante informasjon
Sea Holly
Solbeskyttelse som pleier

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut Sea Holly pga dens motstandskraft mot solens stråler og fordi den har en enestående evne til å bygge opp vannreserver. Sea Holly er en fredet plante som vokser i kystområdene. For å beskytte naturen tar man stamceller fra en enkelt plante og formerer denne videre i en kontrollert avling. På den måten får vi den mengden aktive stoffer som vi trenger uten å påvirke de biologiske ressursene. Fra Sea Holly har våre eksperter utvunnet flere aktive stoffer med hjelp av en naturlig prosess som bidrar til en økt respekt for naturen. 


Denne allsidige planten har fem fordeler: den booster melaninet*, stimulerer hudens naturlige evne til å beskytte seg mot solens skadelige stråler*, beskytter mot fotoaldring*, beskytter hudstrukturen* og stimulerer cellefornyelsen*.
*Tester in vitro

Sea Holly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUAPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEGLYCERINCETEARYL GLUCOSIDEETHYLHEXYL TRIAZONEERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDEAMINOMETHYL PROPANOLPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL|AQUAOCTOCRYLENEMETHYLPROPANEDIOLC12-15 ALKYL BENZOATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDIMETHICONETRIMETHYLSILOXYSILICATEALCOHOLSESAMUM INDICUM SEED OILBENTONITECETYL ALCOHOLPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEPARFUMETHYLHEXYLGLYCERINTETRASODIUM EDTAISOEUGENOLTOCOPHEROL1804v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk

Rist flasken. Påføres sjenerøst på kroppen og i ansiktet før og under solingen. Påfør ny krem etter bad, svetting eller håndkletørking. En mindre mengde reduserer effekten av solbeskyttelsen. Husk på at for mye sol er skadelig for helsen, selv om du bruker solbeskyttelse.

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Beskyttelse mot både sol og aldringstegn

Solaire Peau Parfaite

Beskyttelse mot både sol og aldringstegn

En solbeskyttelsesserie som beskytter huden din før, under og etter eksponeringen i solen.

se produktene

Objectif 135 millions d’arbres

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.