ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Comfort Lotion - Høy beskyttelse SPF 30

En herlig solkrem for ansiktet og kroppen, der en høy, effektiv beskyttelse kombineres med en solid fuktighetstilførende effekt. Gir en behagelig, myk følelse til huden og en nydelig duft.

Sea Holly har en unik evne til å tilpasse seg solens stråler. Vår solserie Solaire Peau Parfaite benytter den fulle kraften hos Sea Holly-ekstrakt for å beskytte huden din og samtidig gjøre den gyllenbrun. Produktene i serien har konsistenser som er lette å smøre ut og behagelig duftende formler som gir mer enn en beskyttelse - de dekker hudens viktigste behov før, under og etter soleksponering.

Før: forbereder huden og gjør slik at den blir raskere brun.
Under: gir en effektiv beskyttelse og en vakrere brunfarge.
Etter: reparerer og fremhever hudens gyllene tone. Resultat: En godt beskyttet hud som er myk og glatt, og som har en jevn gyllenbrun glød.

Økodesign
Lettere flaske og kapsel som inneholder 25% resirkulert plast** Gjelder ikke Beautifying Mist Tan Activator

Bruk: Rist flasken. Påføres sjenerøst på kroppen og i ansiktet før og under solingen. Påfør ny krem etter bad, svetting eller håndkletørking. En mindre mengde reduserer effekten av solbeskyttelsen. Husk på at for mye sol er skadelig for helsen, selv om du bruker solbeskyttelse.

Format : Tube

Best.nr.: 43233

Plante informasjon
Sea Holly
Solbeskyttelse som pleier

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut Sea Holly pga dens motstandskraft mot solens stråler og fordi den har en enestående evne til å bygge opp vannreserver. Sea Holly er en fredet plante som vokser i kystområdene. For å beskytte naturen tar man stamceller fra en enkelt plante og formerer denne videre i en kontrollert avling. På den måten får vi den mengden aktive stoffer som vi trenger uten å påvirke de biologiske ressursene. Fra Sea Holly har våre eksperter utvunnet flere aktive stoffer med hjelp av en naturlig prosess som bidrar til en økt respekt for naturen. 


Denne allsidige planten har fem fordeler: den booster melaninet*, stimulerer hudens naturlige evne til å beskytte seg mot solens skadelige stråler*, beskytter mot fotoaldring*, beskytter hudstrukturen* og stimulerer cellefornyelsen*.
*Tester in vitro

Sea Holly
Ingredienser

List of ingredients :

AQUAOCTOCRYLENEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDIMETHICONEGLYCERINALCOHOLBENTONITEPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEETHYLHEXYLGLYCERINPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL|AQUAMETHYLPROPANEDIOLC12-15 ALKYL BENZOATEPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDETRIMETHYLSILOXYSILICATESESAMUM INDICUM SEED OILCETEARYL GLUCOSIDEETHYLHEXYL TRIAZONECETYL ALCOHOLERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTPARFUMXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDEAMINOMETHYL PROPANOLTETRASODIUM EDTAISOEUGENOLTOCOPHEROL1804v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Beskyttelse mot både sol og aldringstegn

Solaire Peau Parfaite

Beskyttelse mot både sol og aldringstegn

En solbeskyttelsesserie som beskytter huden din før, under og etter eksponeringen i solen.

se produktene

Objectif 135 millions d’arbres

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.