ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Mask & Scrub Collection

Botaniske ansiktsmasker

4 produkt(er) funnet
Mask & Scrub Collection

Mask & Scrub Collection er ansiktspleie som f.eks. peelinger og ansiktsmasker for din huds behov. Vil du ha fuktighet, glød eller en mattgjørende effekt?

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Mask & Scrub Collection - ansiktspeeling og ansiktsmasker

Oppdag Yves Rochers "Multimasking"-serie Mask & Scrub Collection, et utvalg av forskjellige ansiktsmasker og peelinger for alle behov. Velg mellom en eksfolierende ansiktspeeling med kamille, en nærende ansiktsmaske med ringblomst, en rengjørende ansiktsmaske med peppermynte eller en beroligende ansiktsmaske med kamille. Kanskje har du gusten hud i pannen, fet hud på nesen men tørr på haken? Null problem! Siden huden kan ha ulike behov på ulike områder i ansiktet så er det perfekt å kombinere maskene. Skjem bort ansiktet 2 ganger i uken med Yves Rochers multimasking-produkter og nyt deretter en perfekt hud hele året!

Vil du få flere tips om hvordan du best tar vare på huden din, så ta kontakt med oss på Yves Rocher. Vi har også skrevet en artikkel der du kan dypdykke i alt som omhandler multimasking. Artikkelen heter "Operation Multimasking for huden din!". Der kan du lese om hvordan serien Mask & Scrub Collection tilpasser seg de ulike områdene i ansiktet. Fete soner, tørre soner, soner med gusten hud - hver sone har sine spesifikke behov.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.